Ero Curation ja journalismiCuration vs Journalism

Curation ja journalismi ovat kaksi aivan eri asiaa; ne ovat kaksi hyvin erilaista ammateissa ja vaativat erilaisia ​​koulutustausta sekä erilaiset edut. He ovat alkaneet rinnastetaan toimintoihin, jotka eivät ole kovin erilaisia ​​keskenään nykymaailmassa. 'Curation' tarkoitti alunperin teko järjestäminen, kerääminen ja säilyttäminen erityisesti taideteoksia tai esineitä kokoelmista.

Lisäksi voidaan hallita, kerätä, ja hallinnoinnissa museot, galleriat, ja eri toimielinten, jotka osallistuvat kulttuuriperinnön suojelun. Se käsittelee ja hallinnon. Se merkitsi myös parantamisen teko ja kuivatuksen, mutta nykyisin monet termejä, kuten 'sisältö curation', 'digitaalinen curation' ovat alettiin käyttää, joilla ei ole mitään tekemistä taiteen tai esineitä. Ne käsittelevät siirtää arvokkain tietoa tai sisältöä erilaista sisältöä saatavilla verkossa verkkoon. Se käsittelee ja hallinnon.

Journalismi, toisaalta, viittaa käytäntöön tai teko raportoinnin jälkeen tarkasteltiin tiettyjä tapahtumia, trendejä ja kysymyksiä laajalle yleisölle tietyllä hetkellä. Journalismi liittyy kokee, todistamassa, kirjoittaminen, sitten raportointi, saada raportti muokattu, ja sitten esittää tai lähettävät uutisia yhdessä videomateriaalin tai valokuvat ammattimaisesti ja muodossa hyvin, asennus liiketoimintaa.Aivan kuten Curation on haarautunut osaksi monen tyyppisiä, journalismi on myös monia erilaisia, kuten: kuvajournalismin, yritysten ja valtion journalismi, sota journalismi jne Mutta tärkein tavoite journalismi on kattaa laaja näkökohtia yhteiskunnan ja ilmoittaa siitä yleisölle. Tänään edessä journalismin on kokenut monia muutoksia, koska Internetin. Sitä pidetään enemmän valtava sen näkökohdista journalismin vaatii kattavat useamman valtava aiheita yhteiskunnan kuin kuratointiin. Se ei koske vain kerätä ja järjestää myös esittämiseen tiedotusvälineissä laajaan yleisöön, joka on kiinnostunut monista asioista ja aiheista samanaikaisesti ja ei erityisesti kiinnostunut yksi asia.

Yhteenveto:

1. 'Curation' tarkoitti alunperin teko järjestäminen, kerääminen ja säilyttäminen erityisesti taideteoksia tai esineitä kokoelmista. Lisäksi voidaan hallita, kerätä, ja hallinnoinnista museot, galleriat, ja eri toimielinten, jotka osallistuvat kulttuuriperinnön suojelun. 'Journalism' viittaa käytäntöön tai teko raportoinnin jälkeen tarkasteltiin tiettyjä tapahtumia, trendejä ja kysymyksiä laajalle yleisölle tietyllä hetkellä. Journalismi liittyy kokee, todistamassa, kirjoittaminen, sitten raportointi, saada raportti muokattu, ja esitellä tai lähettävät uutisia yhdessä videomateriaalin tai valokuvat ammattimaisesti muodossa hyvin, asennus liiketoimintaa.