Ero M.Sc ja PGDipM.Sc? vs PGDip

'M.Sc' tarkoittaa 'Master of Science', kun taas 'PGDip' tarkoittaa 'Jatko Diploma.' Molemmat ovat jatkokoulutuskurssit että voit ottaa, kun olet valmistunut college. Jotkut merkittävimmät erot kahden näkyy läpi kelpoisuusehdot, tulosten valmistumisensa jälkeen ja työmahdollisuuksia, jotka odottavat niitä, jotka ovat lopettaneet näitä kursseja.

Edellytyksien Näiden kurssien myös silmiinpistävää eroja. Sinun täytyy poimia oikea college tietysti jos etsit saada jatko tietenkin näiden kahden. Nämä jatko kurssien tulisi olla yksi tekijä päätettäessä joka ohjaajille haluat ottaa. Kukaan ei voi vain saada nämä jatko kursseja. Siksi sinun täytyy päättää aikaisemmin, mikä kurssi ja lopulta mitä uran haluat olla.

Yksi on loppuun kandidaatin 's tutkinto Science jos haluaa ryhtyä M.Sc jatko kurssin. Jos ehdokas on ainoa tutkittu opiskelemaan liitännäismateriaalia tai yhtä aihe, joka on liittoutunut ehdokas' s kurssi, niin että ehdokas voi silti ottaa M. Sc kuin hänen jatko kurssin. M.Sc Kurssin voi suorittaa vain aikajänteellä kaksi vuotta.

PGDip, toisaalta, on eri edellytys kuin M.Sc. Yksi on oltava valmis kandidaatin 's tutkinnon tahansa kurssin olevan oikeutettu ehdokas PGDip. Lisäksi olla oikeutettu ehdokas PGDip, täytyy läpäistä koe antama erityinen koulu, joka tarjoaa PGDip. PGDip voi suorittaa in aikajänteellä vain vuodessa. on kuitenkin olemassa koulut tarjoavat PGDip joka voidaan suorittaa aikajänteellä kaksi vuotta.

Jos olet suorittanut kurssin M.Sc, niin olet valmis ja hyvin varustettu tietämystä oksien tieteen. Jos olet M.Sc, niin saat sellaiseen paikkaan, tulee tehdä kokeita ja tutkimusta. Yksi joka on lopettanut kurssin M.Sc on taitavia tutkimuksissa ja käsitykset tieteen. Yksi voi saada työtä avustajana tutkimuslaitokset tai tiedemies olet lopettanut M.Sc kurssi. Lisäksi voi olla opettaja tai analyytikko kun viimeistely kurssin M.Sc.

Samaan aikaan, joku, joka on lopettanut kurssin PGDip on ylimääräisiä kursseja tieteenaloilla. Hän voi sitten toimia avustajana erikoislääkärin tai tiedemies. Tämä johtuu siitä, että joku, joka on lopettanut kurssin PGDip on enemmän soveltamista näkökohta tieteen. Jos hän saa työpaikan työskentelevät taiteilija, niin hän on varustettu tietämystä taiteen. Sen jälkeen viimeistely kurssin PGDip, voi saada työtä kasvattajana, avustaja tai kouluttaja.

YHTEENVETO:Edellytyksenä varten M.Sc on kandidaatin 's tutkinto Science kun PGDip, viimeistely kandidaatin' s tutkinnon tahansa kurssin olet oikeutettu.

PGDip on tentti sinun täytyy kulkea koulussa asianomaisen vaikka M.Sc ei tarvitse tällaista tentti.

Sen jälkeen viimeistely kurssin M.Sc, sinun on varustettu tietoa Science kun PGDip opit tieteiden ja taiteiden.

M.Sc on enemmän selvitykset ja tutkimukset, kun PGDip on enemmän sovelluksia.

M.Sc saat työpaikan tiedemies, tutkija, ja kouluttaja samalla PGDip voi purkaa teille työpaikan kouluttaja, kouluttaja tai avustaja asiantuntija tai tiedemies. '