Ero Goth ja VampireGoth vs Vampire

Eri sosiologinen ryhmät kehittyvät ajan kuluessa. Alkuperäinen ryhmä voi kehittyä toiseen vain pienen eron uskomuksia tai perinteitä. Joskus erot voivat johtua sijainnin ne tulevat tai kulttuurista, että ne seuraavat. Eri alakulttuurien syntyä näiden eri kulttuureissa.

Yksi hyvä esimerkki on Goth joka on alakulttuuri, joka voidaan jäljittää 1976 Britanniassa. Koska se kehittyi, Goth on liittynyt tiettyyn tyylistä musiikkia ja muodin joka menee sen kanssa. Se on yleensä kaikki mustia vivahteita samettia ja nahkaa.
Määrittely Goth ei ole helppoa, koska se liittyy henkilöllisyytensä ja ilme. Jotkut väittävät, että se on määritelty mustat vaatteet, mustaa hiusväriä, raskas meikki, kuolema, pimeys, jopa masennusta ja kauhua.

Nyt poikkeavana alakulttuuri, joka liittyy usein Goth on vampyyri alakulttuuria.
Vampire on myyttinen / folkloristinen olento sanotaan tulla toimeen ihmisverta. Toisinaan eläinten veri voi riittää. Vampyyrit sanotaan peräisin kuolleen henkilön reanimated erityisellä tavalla. Niitä kuvataan usein lisävaltuuksia ja luonteenpiirteitä. Sana vampyyri uskotaan olevan käytössä jo vuodesta 1734.Vuodesta vampyyri idea syntyi vampyyri alakulttuuria joka on merkitty pakkomielteinen kiinnostus nykyaikainen vampyyri Lore '' muodista musiikkia, ja jopa todellinen vaihtoa verta. Se on rajattu tiettyyn pukeutuminen ja make-up, joka yhdistää Victorian, punk, glam ja muita tyylejä, jotka ovat esillä vampyyri kauhuelokuvista.

Vampyyri alakulttuuri on enemmän järjestetty siinä mielessä, että siellä on salaseura, joka menee läpi initiaatioriittien juomisen ihmisverta. Ne ovat tyypillisesti löytyy maanalainen metron alueella yökerhoissa.
Vaikka usein liittyy useimmat gootit pidä vampyyrit ja eivät halua olla sidoksissa stereotypia roolistaan ​​vampyyrit mediassa.
Yhteenveto:
1. Goth määritellään perustuu henkilöllisyytensä ja ilmaisun, kun vampyyri on selkeästi määritelty olento, joka on jatkunut ihmisverta.
2. Goth tunnetaan mustia vaatteita, mustaa hiusväriä ja tehdä samalla vampyyri yhdistyvät Victorian, punkin ja glam tyylejä.