Ero Ministeri ja PastorMinisteri vs Pastor

On monia nimiä annettu saarnaajien uskon. Monilla tiettyyn uskontoon, roolit ja otsikot nämä ihmiset voivat jotenkin vaihtelevat. Niin monet ihmiset tulevat sekoittaa termejä: pappi, pastori, pastori, ja ministeri. Se on todennäköisesti pastori ja ministeri, joilla on eniten hämmentävä eroa.

Raamatussa, se on selkeästi määritelty, että pastori on henkilö, jolla on toimisto. Hän on täytettävä tietyt kriteerit tai pätevyyttä, jotta hänet yhdeksi. Kirjassa Titus ja ensimmäinen Timothy, pastori kuvataan pääasiassa vanhimpana. Termi itsessään on johdettu kreikan sanasta 'poimain', joka kirjaimellisesti tarkoittaa 'paimen.' Ensimmäisessä luvussa Titus, pastorit on nimitettävä jokaisessa kaupungissa tai alueella. Sellaisenaan, niiden on toimittava alueella 's valvojina. Paul' s keskustelun ryhmään vanhimmat mainitaan myös Apostolien teoissa hänen lausuen ryhmälle, että ne on pidetty valvojina joka 'll paimen God' s kirkko. Tämä osoittaa selvästi, että pastori on vanhin.

Lisäksi Titus 1: 5-9 korostetaan myös muita tärkeitä pätevyys pastori. Ensinnäkin, hänen täytyy olla mies moitteeton. Toiseksi hän on ke vain yhden vaimon. Kolmanneksi, hänen on oltava seuraavat ominaisuudet: varovainen, lauhkean, vieraanvarainen, kunnioitettavia, osaa opettaa, eikä viiniä addikti, ei-aggressiivinen, rauhaarakastavalle, lempeä, eikä helposti orjuuttama intohimo rahaa. Neljänneksi, hänen pitäisi olla isä hänen oma kotitalouden. Lopuksi hän ei pitäisi 't olla konvertoitujen yksilön ja niissä on oltava kiistaton osalta ihmisiltä kirkon ulkopuolella.Vuonna roomalaiskatolinen mielessä pastori on pappi tietyn seurakunnan (yksi seurakuntayhteisössämme) toisin kuin protestanttisen merkityksessä, jossa se on enemmän virkanimike tarjotaan joku pystyy toimimaan uskonnollinen pää. Lisäksi ministerit ovat yleensä löytyy protestanttisen setup. Tullakseen yksi, tämä henkilö olisi pitänyt virallisesti vihitty. Hän voi olla vihitty ministeri, mutta ei välittömästi oletettu hoitamaan pastori taas pastori on jo oletetaan pystyvän suorittamaan tehtäviä ministeri. Kun tullut asetettiin ministerinä, se tarkoittaa, että olet ollut asianmukaisesti tunnustettu luotettu, uskonnollinen hahmo tai viranomainen.

Yhteenveto:

1. Termi 'pastori' tarkoittaa 'vanhempi, valvoja tai paimen.'
2. pastori roomalaiskatolisen kirkon on pappi pitäjän.
3. pastori protestanttisen kirkon on uskonnollinen johtaja. Se 's enemmän tehtävänimike tai otsikko.