Ero tyttöjen ja naistenGirls vs. naiset

Organismit, kuten kasvit ja eläimet, jaetaan niiden geneettisten ominaisuuksien osaksi miehen ja naisen. Sukupuoli määräytyy sukusolujen ne tuottavat. Uros sukusoluja tai sukusolujen kutsutaan siittiöt ja naisen sukusolut kutsutaan munasoluja tai munasoluja.

Miehillä että naisilla myös erikokoisia ja ulkonäkö mikä johtuu osittain niiden hormonit. Vaikka nuoret lapset nämä erot voivat olla hyvin merkittävä, ne tulevat yhä ilmeisemmäksi kuin pojat tulevat miehiä ja tyttöjä tulla naisia.

Tyttö on naispuolinen ihminen ja käytetään kuvaamaan naispuolinen lapsuudesta saakka, että hän tulee aikuinen. Tyttö on yhä riippuvainen hänen vanhempansa hänen perustarpeisiin, kuten ruoka, vaatetus, koulutus, asunto ja antaa hänelle ohjeita kaiken, hän tekee.Tyttö on elin, joka ei ole vielä täysin kehittynyt, ja vaikka hän voi olla jo teini-ikäisenä ja saavuttaa murrosiän, hän on edelleen nimeltään tyttö, kunnes kun hän on jo itsenäinen ja pystyy käsittelemään asioita itsekseen, jolloin hän voidaan jo kutsua nainen.

Nainen, toisaalta, on määritelty aikuisen naisen ihminen. Tyttö voidaan kutsua nainen, kun hän on jo pystyy käsittelemään elämän 's vastuu itsensä ja muut. Vaikka tyttö ja nainen ovat molemmat pystyvät tuottamaan jälkeläisiä, tyttö ei ole vielä valmis ottamaan vastuunsa kuin nainen voi.
Tytöt ja naiset eroavat iän sekä niiden fyysinen, emotionaalinen ja psyykkinen kypsyys. Eri puolilla maailmaa on myös eri tavoin, että yksi on erotettava muista.
Sana 'tyttö' käytettiin, koska 11-luvulla; se tulee anglosaksisen sana 'Gerle' tai 'gerela', joka tarkoittaa 'mekko.' 1500-luvun alussa, se oli käytetty viittaamaan mihin tahansa nuori, naimaton nainen ja hankki sen nykyinen merkitys alkaen 1960-luvun alussa.
Sana 'nainen', toisaalta tulee vanhan Englanti sana 'wifman', joka on muutos sanoista 'wif' (nainen, vaimo) ja 'mies' (ihminen). Sitä käytettiin ensimmäisen viittaamaan 'vaimo', mutta nyt käytetään viittaamaan aikuisilla naisilla.
Yhteenveto:

1. tyttö on nuori nainen ihminen, kun nainen on aikuinen nainen ihminen.
2. tyttö on elin, joka ei ole vielä täysin kehittynyt, kun nainen on jo täysin kehittynyt runko.
3. tyttö on yksi, joka ei ole vielä valmis ottamaan elämä 'velvollisuudet omasta kun nainen on sellainen, joka on jo kypsä voidakseen hoitaa itseään.
4. naispuolinen ihminen kutsutaan tyttö lapsuudesta kunnes hän saavuttaa aikuisikään kun hän kutsui naista, kun hän tulee aikuinen.