Ero Love and MarriageRakkaus vs. Avioliitto

Ihmisillä on paljon määritelmät, kun se tulee rakastaa ja avioliitto. Toisin kuin avioliitto, rakkaus on kaikkein subjektiivinen ne kaikki. Sen määrittely voi vaihdella henkilön, ja voi muuttaa eri maissa, kulttuureissa tai uskontoja.

Pohjimmiltaan, rakkaus on puhdasta tunteita. Se on myös tunne samalla. Konkreettisesti määrittää rakkaus, on lähes mahdotonta, mutta useimmat ihmiset voivat pitää sitä summa kaikkien tunteita, tunteita ja kokemuksia, jotka osoittavat syvää tai vahvaa kiintymystä jotakin tai jotakuta, voi se olla henkilö tai ryhmä henkilöitä. Se on selvästi enemmän kuin ystävyyttä, sillä se on kestävä kokemus haluavat ja hoito kohti joku muu.

Kun olet rakastunut, et ole pakko läpi avioliitto, sillä se on valinta ja ei ole vaatimus, vaikka useimmissa yhteiskunnissa lopettaa (tai todella alkaa) rakastunut avioliitto. On kuitenkin myös tärkeää huomata, että kaikki avioliitot päätyvät tuloksena Love, kuten tapauksessa kiinteän avioliittoja. Vaikka rakkaus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon avioliiton, on vielä muutama parit, jotka menevät naimisiin ilman rakkautta.

Toisaalta, avioliitto on enemmän väestörekisteriin. Se on tapahtuma, jossa pari virallisesti tulee naimisissa. Tämä toiminta antaa enemmän merkitystä rakastaa, ja sanelee sitoutunut pitkäaikaisesti tai sopimusta osapuolten välillä. Avioliitto on käytännössä riippuvainen kulttuuriin, ja se on yleensä liitto miehen ja naisen, vaikka ei fyysisesti.Vuonna roomalaiskatolisen uskomusjärjestelmää se on 'sitominen solmu' kumppanien koostuu vastakkaista sukupuolta, vaikka joissakin maissa nykyisin sallivat samaa sukupuolta olevien avioliitot (homoseksuaaliset avioliitot). Ne liitetään yhteen, ei voimalla mies, vaan Jumalan voima. Leikillään sanoi, se myös kantaa joitakin totuus sanoa, että sukupuoli on laillinen avioliitto, koska se on lähes aina laiton, tai ehkä moraalitonta useimmissa uskonnoissa, jos se tehdään ennen avioliittoa (eli termi haureutta).

Rakkaus on eri tasoilla. Romanttinen rakkaus on rakkautta, joka voi usein nähdä, tai kokemusta, kumppanien välillä kuin aviopuolisot. Tämä rakkaus on voimakkaampi ja intohimoinen, ja on enemmän tai vähemmän luonteeltaan seksuaalisia. Rakkaus voi myös olla filial, ja enemmän in-vireessä perheeseen. Se voi myös olla uskonnollinen tyyppi rakkautta, kuten rakkaus Jumalaan yms. Korkeimman tason, tai rakkauden muoto, sanotaan kutsua kuin agape.

1. Rakkaus on tunne tai tunne, kun taas avioliitto on enemmän seremoniallinen tapahtuma virallistaa muutos yhdessä 's siviilisäädyn olemasta single naimisissa.