Ero Geek ja DorkPelle vs Dork

Englanti kieli on täynnä slangi, epävirallisia sanoja, ja ilmaisuja, jotka viittaavat asiat, jotka eivät ole yleisesti hyväksytty tai pidetään tabuna. Vaikka slangi on käytössä useimmat ihmiset, se on yleisesti käytössä nuoremman yhteiskunnan jäseniä.
Maailma väkivallan ja rikosten on myös täynnä slangi jossa tavanomaisten sanat korvataan slangia pitää muita ihmisiä tietämättä, mitä he puhuvat. Se johtuu perehtyneisyys asioita, jotka on kuvattu sanalla ja on myös yleinen ihmisten keskuudessa, jotka ovat taipuvaisia ​​musiikin ja videopelit.
Esimerkki slangi on sana 'viileä', joka voisi tarkoittaa erittäin hyvä tai erittäin vaikuttava. Sana 'kuuma' käytetään myös slangia houkuttelevia. Internet ja matkapuhelin pikaviestejä, nauraa ääneen (LOL) ja pyöri lattialla nauraen (ROFL) ovat yleisiä slangs.
Slang käytetään myös kuvaamaan tiettyjen ominaisuuksien ihmisiä. Kaksi yleisimmin käytetyt slang sanat ovat 'pelle' ja 'dork.' Vaikka molemmat termejä käytetään kuvaamaan ihmisiä, jotka ovat outoa ja ovat negatiivisia mielleyhtymiä, ne ovat hyvin erilaisia ​​merkityksiä ja viittaavat erilaisia ​​ominaisuuksia.
Pelle kuvataan typerää, kömpelö, ja määrätietoinen henkilö, joka on tieteellisesti ja teknisesti taitavia. Hän voi olla sosiaalisesti taaksepäin vaan kunnostautua teknisen ja tieteellisen osaamisen niin hän saa palkkasi helposti. Hän on henkilö, joka on pilkata aikana lukion mutta muuttuu pomo hänen ikäisensä, kun he kasvavat aikuisiksi.
Dorka, toisaalta, on kuvattu tylsä, tyhmä, typerä, tyhmä, ja epäpätevä henkilö. Hän on myös kutsutaan jerk tai misfit joka ei kykene sopeutumaan tietyissä tilanteissa. Kuten pelle, hän on myös sosiaalisesti puuttuu vaan luulee olevansa viileä.
Hän on henkilö, että kukaan ei ole kiinnostunut puhumaan tai oleilleista kanssa. Hän saattaa yrittää tulla toimeen muiden kanssa, mutta vain doesnt 't sovi. Hän voi olla kiinnostunut akateemisen ja teknologisen ajoja, mutta doesnt' t on taidot tehdä hänelle niin taitavia kuin pelle.
Vaikka sekä pelle ja dork voisi pukeutuvat verraton tai hauskoja vaatteita, pelle voi olla hyvin omistautunut jotain kiinnostavaa hänelle ja tulla pätevä ja asiantuntija sitä. Dork, toisaalta, puuttuu täysin sekä sosiaalisia ja henkisiä taitoja.

Yhteenveto:1. pelle on henkilö, joka on typerää, kömpelö, ja määrätietoinen aikana dorka on henkilö, joka ei ole ainoastaan ​​typerää vaan on myös tylsä, tyhmä, tyhmä, ja epäpätevä.
2. pelle on tieteellisesti ja teknologisesti asiantunteva samalla dorka voi olla kiinnostunut näillä aloilla, mutta täysin ilman tietoa ja taitoa.
3. Sekä pelle ja dork sosiaalisesti taaksepäin ja vaatteita, jotka don 't ottelu tai jotka ovat hauskoja tai vanhentuneita, mutta dorka on enemmän kuin pelle.