Ero mustalaisia ​​ja romanialaisetGypsies Vs romanialaisia

Siellä 'sa paljon sekaannuksia mustalaiset ja romanialaiset. Tämä sekaannus on pahentunut siihen pisteeseen, että monet ihmiset yhdistävät mustalaisten kanssa romanialaisten tai ajattelevat, että he ovat todella Romaniasta. Tämä on surullinen väite, koska tämä on yleinen esimerkki stereotypia. se on aivan sama kuin siinä tapauksessa, olettaen että Irlannin ovat enimmäkseen juomarit, tai jos kyseessä harkitsee White American etelän kuin ylivaltaa jos tämä ei ole aina totta.

Root Näiden stereotypiat voivat liittyä populaarikulttuurin ja median vaikutus. Tämän seurauksena ihmiset usein sensationalize asioita sitten tehdä perusteettomia yleistyksiä.

Sekaannus voidaan myös juurtunut luonteeseen sanan mustalainen. Romanit on toinen termi mustalaisia. Näin ollen on kyse nimen sekaannuksia romanialaisia ​​ja romaneihin. Lisäksi, jos olet katsomassa paljon niitä hirviöleffojen elokuviin, joissa romanialaisia ​​ja mustalaiset sitten todennäköisesti olet 've myös aivopesty uskomaan, että he ovat yksi ja sama.

Jotta yleisesti tiedossa, monet uskovat, että 'mustalaiset' on ryhmä vaeltajia. Vaikka se voidaan hakea historiasta, että ne ovat todellisuudessa on käytetty jonkin aikaa Romaniassa, tämä ei tarkoita, että ne ovat peräisin Romaniasta. Väittäen, että on mustalainen on kytketty tiettyyn etnisen taustan tai rodun on puhtaasti järjetön ideologia. Koska itse asiassa, mustalaiset ovat pitkään hajallaan monissa maailman kolkissa. Suurin osa näistä ihmisistä ovat kuitenkin eri puolilla Eurooppaa. Ne uskotaan karkotettu Egyptistä ja niin tuli etninen ryhmä itse. Ne ovat enemmän paimentolaisten, jotka matkustavat paljon ja imevät viljelmiä tai ihmisiä eri rotujen osaksi ryhmää. Näin ollen ne ovat kehittäneet monia murteita.

Muut kulttuurit ovat tulleet hyväksy sana mustalainen liittyvän muoti mielessä. Erityisesti Pohjois-Amerikassa, Gypsy on muoto elämäntavan tai tyypin ilmeen, ei etnisyys.

Kaiken kaikkiaan ihmiset eivät saa päätellä, että romaneja ja romanialaiset ovat samat. Ihmiset, jotka ajattelevat niin ovat vain kouluttamattomia ja päätyvät yleensä loukkaa kansan Romania. Tässä niiden erot:1.

Mustalaiset ovat paimentolaiskansojen jotka vaeltavat ympäri maailmaa paljon.
2.

Romanialaiset on etninen ryhmä, joka elää luontaisesti rajojen sisällä Romania taas mustalaiset Don 't on selvä maa asua.
3.

Romanian ihmiset käsittävät kansakunnan Romanian taas mustalaiset eivät muodosta kansa.
4.