Ero Giving Up ja Letting Go Giving Up vs Letting Go

Ihmiset yleensä on taipumus luopua helposti, kun he ovat vaikea päästää irti. Ero on asenne henkilö. Ero on myönteisiä ja kielteisiä tekoja.

Luovuttaa
Joissakin tapauksissa 'luopumassa' tarkoittaa lopetus jotain. Ihmiset luopumaan jotain, jos he löytävät esteitä tiellä. Esimerkiksi:

Hän luopui tanssitunteja koska ne olivat liian vaativa hänelle.
Hän luopui työtä, koska se otti veronsa hänen terveyttä.

Tässä 'luopumista' on negatiivinen teko. Tämä on lopetus, koska henkilö ei ollut tahdonvoimaa voittaa sen, taistella sitä tai korjata sitä niin ne lopettaa.
Luopuminen käytetään myös ilmaisemaan teko uhrata. Kun joku antaa jotain tai joku vuoksi paremman hyvä, sitä kutsutaan luopumassa. Esimerkiksi:

Hän luopui uransa vuoksi hänen perheensä.
Rohkea sotilaat antoivat henkensä heidän kansakunnan.

Sitä käytetään myös ilmaisemaan teko hyväntekeväisyyden. Esimerkiksi:Warren Buffett luopui 99% omaisuudestaan ​​hyväntekeväisyyteen työtä.

'Luopuminen' voi olla omaisuuden tai varallisuuden tai jotain omistat muille hyvästä. Nämä kaksi esimerkkiä, jossa 'luopumassa' tarkoittaa uhraa jotakin hyvin tärkeää henkilöä varten toisten hyväksi on myönteinen teko. Siten 'luopumassa' käytetään positiivista sekä negatiivista tekoja. Niiden merkitykset ovat täysin erilaisia ​​ja ei voi sekoittaa.

Päästää menemään
'Letting go' tarkoittaa asettaa joku ilmaiseksi. Se voi olla tunne, tunne, asia tai henkilö. Irtipäästäminen on teko, joka voi parantaa monia ihmisiä heidän kurjuutta. Esimerkiksi antaa mennä ex voi olla hyvin edullista mielenterveyteen henkilö. Irtipäästäminen viha voi ratkaista monia ongelmia. Irtipäästäminen lapsesi, joka on nyt kasvanut ja doesnt 'halua puuttumista elämässään, voi tehdä side vahvempi antamalla hänelle tilaa. Irtipäästäminen pikku tytär 's polkupyörän jotta hän voi oppia ratsastamaan omillaan voi opettaa häntä olla riippumaton. Siten 'irtipäästäminen' on lause, joka on melkein kuin neuvoja vapauttaa joku niin, että se on hyvä molemmille osapuolille: se joka on kerroit mennä ja se, joka on sallittu mennä.

Yhteenveto:

1. 'luopuminen' käytetään positiivista sekä negatiivista toimii; 'Irtipäästäminen' käytetään pääasiassa teoista, joissa jokin tai joku saa päästää mennä parannus.