Ero Alpha Kappa Alpha ja Delta Sigma ThetaAlpha Kappa Alpha vs. Delta Sigma Theta

Monet opiskelijoiden ovat liittymään koulun toimintaan ja harjoittaa itsensä on osa organisaatioiden. On olemassa kahdenlaisia ​​organisaatiot: akateemisten ja oppimäärään organisaatioille. Academic organisaatiot voisivat olla keskustelun joukkuetta, matematiikka, ja tiedekerhojen. Oppimäärään organisaatiot eivät kuitenkaan ole akateemista liittyvä. Ne keskittyvät pääasiassa itsensä kehittämiseen, sosiaalisten taitojen, johtamistaitoja, tai jopa ympäristötietoisuutta. Se antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä ihmisten kanssa eri henkilöitä, jotka voisivat auttaa kasvamaan ihmisenä.

Sororities ja fraternities ovat esimerkkejä ajan toiminta. Liittyminen tällaiset organisaatiot voivat auttaa tavata paljon ihmisiä ei vain omalta sorority mutta muissa sororities samoin. Sinulla on mahdollisuus verkostoitua lukuisia alumnien eri puolilla maata. Se on elinikäinen sitoumus, joten voit olla varma et on joku vierelläsi aina. Näkyvin sorority joka on saavuttanut hyvän maineen kautta sen olemassaolo on Alpha Kappa Alpha ja Delta Sigma Theta.

Alpha Kappa Alpha perusti yhdeksän ryhmä Afrikkalainen American College naiset 15. tammikuuta 1908 klo Howard yliopistossa Washington DC: Ethel Hedgeman Lyle johti tähän naisopiskelijayhdistys jotka lisäsivät mahdollisuuksia Afrikkalainen amerikkalaiset naiset tietyillä alueilla, joilla vähän valtaa olemassa. Viisi vuotta sen perustamisesta, Alpha Kappa Alpha liitettiin tammikuussa 1913. sorority sisältää, mutta ei rajoitu valkoihoinen, Intian, intiaani, Afrikkalainen, ja Hispanic college-opiskelijoille. Tällä hetkellä heillä on yli 900 lukua ja yhteensä yli 250000 jäsentä Yhdysvalloissa ja muissa maissa ympäri maailmaa. Koska organisaatio 'toimipaikka, se on auttanut toteuttamaan yhdyskuntapalvelu ohjelmia, jotka ovat parantaneet taloudellisia ja sosiaalisia olosuhteita. Yksi niiden suurin osuus yhteisö on perustaa Mississippi Health Clinic. Naisopiskelijayhdistys on nykyisin osa National Pan- Hellenic neuvosto (NPHC).Viisi vuotta Alpha Kappa Alpha perustettiin, kaksikymmentäkaksi sen jäsenet päättivät lopettaa sorority ja muodostivat oman organisaation, jonka he nimeltä Delta Sigma Theta. Se perustettiin 13. tammikuuta 1913. Niiden tärkein tavoite luoda tämän naisopiskelijayhdistys on vahvistaa akateemista saavutukset sekä antamaan apua muille henkilöille, jotka tarvitsevat apua. Heidän ensimmäinen julkinen osallistuminen oli maaliskuussa 1913 Naiset 's äänioikeus maaliskuussa. Toisin Alpha Kappa Alpha, joka sisällytettiin vain 5 vuoden kuluttua sen perustamisesta, Delta Sigma Theta kesti 17 vuotta ennen kuin se on perustettu. Koska ne ovat avoimia jäsenille kansallisuudesta, rodusta tai uskonnosta, ne ovat suurin Afrikkalainen Amerikan kreikkalainen-kirjoitustaitoinen Osakuntatytöt tänään. heillä on enemmän kuin 950 luvuissa ympäri Yhdysvalloissa ja muissa maissa, kuten Saksassa, Koreassa, Englannissa, ja Jamaika. heillä on yhteensä yli 350000 jäsentä, jotka ovat enimmäkseen Afrikkalainen-amerikkalainen. Like Alpha Kappa Alpha, ne ovat myös jäsenenä National Pan-Hellenic neuvoston sekä NAACP ja kansallinen neuvosto Negro Naiset (NCNW).

Yhteenveto:

1. Alpha Kappa Alpha perusti Afrikkalainen-American College naiset tammikuun 15., 1908 taas Delta Sigma Theta perustama entinen Alpha Kappa Alpha jäsentä 13 tammikuu 1913.
2. Vain 5 vuoden kuluttua sen perustamisesta, Alpha Kappa Alpha sisällytettiin 1913. Delta Sigma Theta kuitenkin kesti 17 vuotta ennen kuin ne kuuluvat.
3. Alpha Kappa Alpha on yli 900 lukuja yli 250.000 jäsentä yhteensä. Delta Sigma Theta on yli 950 lukuja yli 350000 jäsentä yhteensä mikä tekee niistä Kreikan suurin-kirjoitustaitoinen Osakuntatytöt olemassa.