Ero Raamattu ja KoraaniRaamattu vs. Koraani

Argumentti Uskonnon on pinteestä. Se on ollut jatkuvaa taistelua sisällä päät kunkin sen uskovat, sisällä kirkon ja moskeija, kaikissa molempien uskontojen 'lukeminen ja opetusmateriaalin, television, radion, kaduilla luodeilla ja ampumatarvikkeet, sydämet, jotka tuli uhrin ja kylmän avaamattoman hauta, jotka panivat elämänsä sitä.

Argumentti uskonto on ollut vaikeinta ja hellittämätön kysymys aina. Se on jatkunut, koska aika Abraham ja hänen kahden poikansa: Ismael ja Iisak. Jako ei ainoastaan ​​tullut historiallinen, siitä tuli myös poliittisia ja taloudellisia. Miksi niin? Tehokas johtajat niin kristittyjen ja Islam maat ovat lavastettuja erimielisyytensä; ja maailmantalous oli aina ja jatkuvasti vaikuttaa kanssa aallot sotivien maiden.

Jos haluat tietää luonne vastustuksesta kaksi maailman 's tehokkain uskonnon, kristinuskon ja islamin, olisi tärkeää ymmärtää sen kirjallisuutta, jossa kaikki opetukset tulivat.

Raamattu on sana, joka jos käännetty kreikaksi kuuluisi 'ta biblia', tarkoittaen kirjoja. Se on kokoelma kirjoituksia monista tekijöistä. Se on joukko opetuksia, jotka muka tuli Jumalalta ja välittää profeetoilleen leviävän ympäri ihmiskuntaa ja koko ajan. Se on kirja, joka on kaksi versiota: kristityille (Pyhä Raamattu Vanhan ja Uuden testamentin) ja juutalaisille (Tanakh kanssa jaetaan kolmeen profeettojen, laki, ja kirjoituksia) ja mitä sekä uskonto seurata uskonnollisena opas kohti hengellisyyttä.

Seuraavat väitteet ovat erittäin vastustavat opetuksia Koraanin. Se on kirjoitettu Raamatusta että: (1) On yksi Jumala kolmessa persoonia Isä, Poika ja Pyhä Henki. (2) Jeesus on Jumala lihaksi ja sikisi Pyhän Hengen. (3) Jeesus ristiinnaulittiin ja nousi kuolleista. (4) Pyhä Henki on kolmas persoona Yhden Jumalan. (5.) Ihminen on syntinen, joka tarvitsee pelastusta. (6.) Pelastus voidaan toteuttaa ainoastaan ​​uskon kautta. (7.) Tallentaa useita ihmeitä ja profetioita.

Koraani, toisaalta, tunnetaan hienoin pala kirjallisuutta arabiaksi. On Islam 's' arvokkain jäänne. Koraani on kokoelma profeetta Muhammedin 's recitation noin Allah. Nämä puheet tulivat enkeli Gabriel, jonka muslimit viittaavat pyhänä henki. Opetukset sisällä uskonnollinen teksti ovat ihmiskunnan' s ohjausta tai sanallinen suuntaan polku moraalin ja vanhurskaus.Koraani on miellyttävä raamattu. On kuitenkin olemassa vain muutamia keskeisiä kohtia, että usko eroaa. Seuraavat ovat Qurans väitteitä kohti sisällön Raamatun. (1) On vain yksi jumala ja että Jumala ei ole vanhempia, ei lapsia, tai ei yhtä suuri. Hän on kaikkitietävä ja All-hyväntahtoinen ja armollinen. (2) Jeesus ei ole Jumala vaan yksi Allah 's profeetat. (3) Jeesus ei ristiinnaulittu, eikä hän nousee kuolleista. Kristityt vasta harhaan uskomaan tällaisia ​​väitteitä. (4) Gabriel on pyhä henki, ei jumala, mutta Allah 's messenger. (5.) Ihminen on luonnostaan ​​hyvä. Hän ei ole paha. (6.) pelastus voidaan saavuttaa hardworks ja vilpittömyys. (7.) Koraani ei ole mitään tietoa mistään ihmeitä. Se on ihme sinänsä.

Huolimatta näistä vastakkaiset uskomuksia, kummankin uskontojen katsottuna ja arvostettu muut kuin toinen yksijumalainen uskonto korkea kunnioitusta Jumalan, joka loi maailmankaikkeuden ja asioita, jotka saatiin.

YHTEENVETO:

Raamattu on kristityille ja juutalaisille kun Koraani on muslimeille.

Raamattu on kokoelma kirjoituksia monelta kun Koraani on lausunta sen ainoa profeetta Muhammed.