Ero Sony Ericsson Xperia X10 ja Xperia ArcSony Ericsson Xperia X10 vs Xperia Arc

Tuntuu siltä, ​​Sony Ericsson on jäämässä hieman jäljessä kilpailua kannalta uusia ja paranneltuja ominaisuuksia niiden älypuhelimet. Xperia Arc, vaikka melko parannusta Xperia X10, doesnt 't todella sovittaa uusimman tarjonnasta muut yritykset, kuten Samsung, Motorola, yms. Ensimmäinen ero huomaisit välillä Arc ja X10 on suurempi näyttö. oikeastaan ​​kasvettua isn 't että vaikuttava koska se on vain 0,2 tuumaa. Mutta koska Sony Ericsson pystyi ajella noin kolmannes paksuus pois, se tekee kuvasta näyttää hieman massiivinen. Sen lisäksi, että Arc myös Ajaa hieman painoa; punnitus 18 grammaa kevyempi kuin X10.

Sony paransi myös näytön Arc sisällyttämällä tekniikkaa niiden muista tuotteista. Bravia Mobile Engine on johdettu Sonyn 's tv-tekniikkaa ja mahdollistaa X10 paremmat kuin aikalaisensa' näytöt, jopa enemmän Xperia X10. Vaikka katselukulmat näyttävät olevan ongelma Arc.

Vaikka Arc käyttää yhä 1GHz prosessori, se käyttää uudempaa piirisarjaa, joka voi tarjota hieman suorituskyvyn paraneminen. Mikä on varmasti vaikuttaa suorituskykyyn on kasvu RAM X10 's 384 hyväksyttävämmälle 512. Yllättäen Sony Ericsson vähensi sisäiseen muistiin 1GB X10 pelkkään 320MB. Tämä voitti' t luultavasti ongelma, sillä Arc alukset 8GB muistikortti, ja Android pystyy nyt asentaa apps muistikortteja.Kamera on Arc on edelleen sama resoluutio kuin X10, mutta se lisää HD-videotallennus. Vaikka se on vain 720p, se on silti parempi kuin leveä VGA tallennustarkkuutta X10. FM-radio on myös lisätty Arc. Vaikka ei oikeastaan ​​tärkeitä tai erittäin tärkeitä, se lisää listaan, mitä voi tehdä matkapuhelimella.

Yhteenveto:

1. Arc näyttö on hieman suurempi kuin X10 näytössä.
2. Arc on ohuempi ja kevyempi kuin X10.
3. Arc näyttö saa virtansa Bravia Mobile Engine kun X10 's isn' t.
4. Arc on vähentänyt ROM kun X10 on päinvastainen.
5. Arc pystyy HD videotallennus kun X10 isn 't.