Ero Apple iPhone 4G ja HTC EvoApple iPhone 4G vs. HTC Evo

Nopeus on yksi tärkeimmistä tekijöistä nykyään, kun se tulee matkapuhelimia, jotka tarjoavat multimediaominaisuuksia. IPhone 4 ja HTC Evo ovat kaksi parasta älypuhelinten markkinoilla tänään. IPhone 4 toimii IOS kun Evo on toimii Android-käyttöjärjestelmä Googlelta. Koska ne ovat käytössä eri käyttöjärjestelmiä, sovelluksia, joita voi ladata kunkin eivät ole yhteensopivia muiden. On syytä huomata kuitenkin, että iPhone 4 on paljon enemmän saatavilla sovelluksia, mutta Googlen odotetaan johdonmukaisesti vähentää tämän aukon tulevaisuudessa.

Vaikka monet ihmiset kutsuvat sitä iPhone 4G, tämä on todella virheellinen iPhone on vain 3G-yhteensopiva. HTC Evo on varustettu WiMax, joka on parempi kuin 3G-teknologioita, mutta ei silti ole 4G yhteensopiva vaan sitä markkinoidaan ja vastaanotetaan 4G puhelin.

Laitteisto eroja kahden sisältää näytön koko. IPhone 4 näyttö toimenpiteiden 3. 5inches kun taas HTC Evo mittaa 4. 3inches. Huolimatta iso ristiriita, iPhone 4 on suurempi resoluutio kuin Evo. Tämä mahdollistaa tarkemmin pienellä alueella. Kamera on Evo on myös parempi kuin iPhone 4. Sen resoluutio 8 megapikseliä kun taas iPhone on vain 5 megapikseliä.Mitä tulee muistia, iPhone 4 on enemmän, koska se tulee 16GB ja 32GB. Vaikka Evo on hyvin rajallinen sisäinen muisti noin 350 Mt käyttökelpoista, se tulee 8GB microSD-kortti ja käyttäjät voivat päivittää tai lisätä muistikortteja lähes rajaton muistia. Sama pätee myös akku Evon akku voidaan korvata käyttäjän melko helposti. Käyttäjä voi helposti avata iPhonen ja akku on vaihdettava palvelukeskukseen.

Yhteenveto:
1. iPhone 4 toimii iOS taas Evo toimii Android OS
2. iPhone 4 on 3G-puhelin, kun HTC Evo kutsutaan '4G' puhelin
3. iPhone 4 näyttö on pienempi verrattuna Evo näytön
4. iPhone 4 kamerassa on pienempi resoluutio kuin Evo kamera
5. iPhone 4 on enemmän muistia verrattuna Evo