Ero PAL Wii ja NTSC WiiPAL Wii vs NTSC Wii

Wii on toinen uraauurtava konsoli Nintendo sen tavallisuudesta ohjaimen ja täysin uusi pelimekaniikat. Jos etsit liittyä miljoonille, jotka jo oma Wii, on periaatteessa kahdenlaisia, että sinun täytyy valita; PAL versio tai NTSC-versio. Periaatteessa PAL ja NTSC ovat TV standardeja, jotka eivät oikeastaan ​​keskenään yhteensopivia. Niinpä suurin ero näiden kahden olisivat että PAL konsolit eivät toimi NTSC-televisioissa ja päinvastoin.

Sama yhteensopimattomuus on myös totta, kun se tulee pelejä, joita voit pelata joko versioita Wiin. PAL pelejä ei pelata NTSC konsolien ja NTSC pelejä ei pelata PAL konsolit koska koodauksen. Kun se tulee yhteensopivuuden, PAL on vähän karvas kuin kaikki PAL konsolit voidaan pelata kaikki PAL pelit vaikka eivät kaikki NTSC konsolit voidaan pelata kaikkia NTSC pelejä. Kysymys NTSC on enemmän alueesta eikä todellinen standardi. Sekä Japanissa ja Yhdysvalloissa käyttävät NTSC mutta ei kaikki pelit Japanissa vapautuvat Yhdysvalloissa. Joten yleensä, Yhdysvaltain pelit eivät ole pelattavissa Japani konsolien ja päinvastoin, vaikka molemmat konsolit ovat alle NTSC. Suuri etu NTSC on yli PAL Wii on valtava määrä pelejä. Jos pystyt löytämään tapa jättää alueen tietoja, voit pelata joko JP ja US pelejä sinun NTSC Wii ilman mitään ongelmia.

Useimmille ihmisille, on todella hyvin vähän syytä miettiä, onko saat NTSC tai PAL Wii jälleenmyyjät eri maissa vain tehdä malleja, jotka ovat yhteensopivia hallitseva standardi maassa. Jos olet maassa, jossa käytetään NTSC, vain NTSC konsolit myytäisiin siellä. Sama pätee myös pelejä. Ongelmat vain silloin, kun tuot pelejä muista maista. Joten sinun täytyy varmistaa, että maassa olet tuot käyttää samaa standardia kuin te.

Yhteenveto:1. PAL Wiis eivät toimi vain NTSC televisiot ja NTSC Wiis eivät toimi vain PAL televisioissa

2. PAL pelit don 't työtä NTSC Wiis ja Wii Don' t työtä PAL Wiis

3. Kaikki PAL Wiis voi pelata kaikkia PAL Wii mutta eivät kaikki NTSC Wiis voi pelata kaikki NTSC pelejä