Ero Nikon J1 ja V1Nikon J1 vs V1

Nikon 1 on kokonaan uusi luokka kameroiden on jossain välillä DSLRs ja kompakti kameroita. Nämä kamerat on vaihdettavat objektiivit kuten DSLRs mutta ovat helppokäyttöisiä kuin kompakti kameroita. Kaksi malleja Nikon 1 ovat J1 ja V1. J1 on lähtötasona malli kun V1 on kehittyneempi malli. Ensimmäinen ero Nikonin J1 ja V1 että huomaisit on kokoero, koska V1 on huomattavasti suurempi kuin J1.

Kokoero pahentaa entisestään V1, jossa on elektroninen etsin, jota voit käyttää sijasta LCD-näytön. Käyttämällä EVF on edullisempi, koska se kuluttaa vähemmän virtaa ja ei kärsi niin paljon kun suorassa auringonvalossa. Kun J1, olet täysin riippuvaisia ​​LCD-näytöllä.

Merkittävä haittapuoli on V1 on puute integroidun flash, yhteinen piirre kompaktikameroissa joka on läsnä myös J1. Ilman salamaa, et voi saada riittävä valaistus oman aiheita. Mitä Nikon tarjoaa V1 on lisälaiteportti jossa voit plug-in ulkoinen salama sekä muita lisävarusteita, kuten GPS-vastaanottimet ja stereomikrofonit. V1 antaa paljon enemmän vaihtoehtoja, mutta saada salama erikseen on jo lisäkustannuksia, puhumattakaan, että salama on tyyris samoin. J1 ei ehkä ole yhtä joustavia kuin V1 mutta saat flash sisäänrakennettu jo.Lopuksi V1 on sekä mekaanisia ja sähköisiä ikkunaluukut. J1 on vain elektroninen suljin aivan kuten useimmat kompakti kameroita. Mekaaninen ikkunaluukut tavataan tyypillisesti DSLRs, jossa ne mekaanisesti kattavat anturi rajoittaa tulevan valon määrää. Mekaaniset suljin V1 ei voi erittäin nopeasti valotusajoilla vaan pitäisi pystyä tarjoamaan puhtaamman kuvia alempaan valotusajalla. Käytettäessä elektroninen suljin, valmiuksia V1 ja J1 ovat lähes samat.

Yhteenveto:

V1 on suurempi kuin J1

V1 on elektroninen etsin kun J1 ei

J1 on integroitu salama, kun V1 ei

V1 on lisälaiteportti kun J1 ei