Ero Zune HD ja iPod TouchZune HD vs. iPod Touch

Zune HD on Microsoftin 'ensimmäinen kosketusnäyttö kannettava mediasoitin, joka tarjoaa HD viritin ja orgaaninen valoa lähettävä diodi (OLED) kosketusnäyttö. Sitä pidetään suora kilpailija Apple' s oma iPod Touch. Microsoftin mukaan Zune HD on ensimmäinen kannettava mediasoitin ominaisuus sisäänrakennettu HD-radiovastaanotin, OLED-näyttö, teräväpiirtovideota tuotanto, ja Wi-Fi. Multi-touch OLED-näyttö tulee kuvasuhde on 16: 9, joiden resoluutio on 480.272 pikseliä. IPod touch on 3. 5 tuuman LCD-näyttö, jossa näytön resoluutio on 480.320 pikseliä. Zune HD painaa noin 2. 6 unssia, kun iPod touch painaa noin 4 unssia. Zune HD on vain arvio audio akunkesto 33 tuntia, kun iPod Touch tarjoaa arvioidun akun 30 tuntia.

Zune HD tukee HD-videon toistoa ulkoisesti HDMI-pohjainen telakka 720p HD laatua, jota on ostettava erikseen. IPod touch tukee videota 480p ja 576p lisävarusteena kaapelin ostettava erikseen. Sekä Zune HD ja iPod Touch tukea Wi-Fi on tarjolla klo 802. 11 b / g.

Zune HD kapasiteetti on 16 / 32GB kun iPod Touch on saatavana 8/16 / 32GB. OLED-näytöt ovat suhteellisen uutta teknologiaa PMP markkinoilla ja merkittäviä etuja verrattuna perinteiseen LCD-näytöt. Koska ohut muotoilu, OLED vaadi taustavaloa toimimaan ja siksi antaa pidemmän akun PMP ja tarjoaa loistavan kuvan laatu. Microsoft on sijoittanut hyvä määrä aikaa luotaessa Zune HD, niin että se menee Head to Head kanssa iPod Touch.

Suurin etu Zune HD yli iPod Touch on sisäänrakennettu HD radiovastaanotin, joka tarjoaa erinomaisen äänenlaadun verrattuna perinteisiin radio. IPod Touch puuttuu FM tai HD-radiovastaanotin. Sekä Zune HD ja iPod Touch tarjoavat JPEG-valokuvien tallentamiseen. IPod Touch tarjoaa äänen tallennus ja linja-tallennuksen ominaisuuksia, jotka puuttuvat Zune HD.

Zune HD toimii mukautetun Windows CE ohjelmisto, kun iPod Touch toimii Applen 'suosituin iTunes-ohjelmisto tarjoaa tuhansia sovelluksia, joka on suurin etu verrattuna Zune HD. Zune HD tarjoaa vain 9 sovelluksia ja 7 pelit taas Apple 's iPod Touch tarjoaa noin 75000 sovelluksia ja 21000 pelejä. Siksi Apple on varma voittaja, kun se tulee ohjelmisto vertailuja kahden laitteen välillä. Apple 'App Store mahdollistaa luoda ja muokata kalentereita, surffailuun, etsivät paikkoja Google Maps kautta sisäänrakennettu GPS. Microsoftin' s Zune HD sisältää joitakin perus apuohjelmia, kuten sää app ja laskin, mutta siitä puuttuu karttoja ja kalenterisovelluksia .

Apple 's 10 miljoonaa kappaletta iTunes-kirjaston outdoes Microsoftin' s 4. 2 miljoonaa luetteloita. Suurin haitta on Apple 's iTunes on, että käyttäjät joutuvat ostamaan jokaisen kappaleen hintaan dollarin tai kaksi, kun Microsoft sallii lataamisen 10 kappaleita pitää joka kuukausi kuukausimaksun 15 $. Kuitenkin, jos käyttäjä haluaa ostaa kappaleita yksitellen Zune Marketplace, tarpeettomat valuuttamuunnoksia näyttävät täysin ärsyttävää.

Kun se tulee hintavertailussa kahden PMPs, Zune HD voittaa yli iPod Touch, jossa on 16 Gt mallin tarjotaan $ 219 ja 32GB at $ 289 viittä eri väriä; musta, platina, vihreä, sininen ja punainen. Apple tarjoaa 8GB iPod Touch 199 $, joka on melko korkea hinta laitteen, jossa puolet kapasiteetista kokonaan uusi Zune HD. Kuitenkin Apple tarjoaa 32GB iPod Touch at $ 299, joka on vain $ 10 enemmän kuin korkein hinnoiteltuja Zune tarjotaan. Apple 's iPod Touch on saatavana vain kahta väriä, musta / hopea.

Yhteenveto:1. Zune HD on tuote Microsoftin kun iPod Touch on tuote Applelta.

2. Zune HD on sisäänrakennettu HD-radiovastaanotin ja OLED-näyttö, kun iPod Touch puuttuu FM-radio ominaisuus ja on LCD-näyttö.

3. iPod Touch tarjoaa 75000 sovelluksia ja 21000 pelit taas uuden Zune HD tarjoaa 9 sovelluksia ja 7 peliä.

4. iPod Touch tukee pikaviestien ja sähköpostin taas Zune HD doesnt 't tue näitä ominaisuuksia.

5. Zune on saatavilla useita värejä, joista valita, kun iPod on saatavilla vain musta ja hopea värejä.

6. Microsoft tarjoaa Zune HD 16GB at $ 219, kun taas 8GB iPod Touch, joka on puolet kapasiteetista edullisimmaksi Zune HD kustannukset $ 199.