Ero ihmisen ja RobotHuman vs Robot

Se ei ole vaikea sanoa, että jokin tai joku on ihminen, eikä robotti, tai päinvastoin. Ainoa sekaannus tulee, jolloin robotit tehdään tai muokatuista näyttämään todellista ihmisillä.

Robotti on kone. Se on usein tai lähes aina, automaattinen, mikä tarkoittaa, että se pystyy suorittamaan toimintoja omalla ilman tukea ulkoisten muuttujien, kuten ihmisillä. Se liikkuu sillä tavalla, että se on alun perin ohjelmoitu tai suunniteltu toimimaan. Nämä toimet on kuvattu 'aikeet' omaa. Esimerkiksi robotti, joka on suunniteltu toistamaan ping pong todella liikkua kuten ping pong pelaaja, verrattuna robotti, joka on vain käytetään pelkkää kirurgiset toimenpiteet.

'Robot' on myös sana, joka viittaa summa kaikkien ryhmien robotteja, joka koostuu fyysisen robotteja ja virtuaalinen robotit (kuten ohjelmistot). Kun kyseessä on viimeksi mainittu, näitä kutsutaan vastaan.

Kuitenkin monet asiantuntijat tekniikan ja tieteen ovat sopineet, että robotti voidaan kutsua niin, sen täytyy ilmetä vähintään yksi älykäs liikettä. Adjektiivilla 'älykäs' tämä tarkoittaa, että se voi suorittaa ihmisen kaltaisia ​​liikkeen, tehtävän tai käyttäytymistä. Enemmän niin, robotit ovat edullisesti niitä, joilla on mekaaninen osa, voi liikkua, ja jopa tehdä joitakin muutoksia sen välittömässä fyysisen ympäristön. Tästä huolimatta 's vieläkään ole konkreettista määritelmää robotteja, jotka on hyväksynyt kaikki.

Robotit yleensä muita yhteisiä piirteitä. Robotti on usein sähköisesti kytketty. Jotkut robotit voivat myös absorboida tai saada tietoja sen ulkoisen ympäristön tulkita sitä, ja antaa tietty reaktio tietoja tai ärsyke. Robotit, jotka pystyvät tekemään tällaisia ​​ovat monimutkaisempia niitä, kuten Honda 's ASIMO robotti. Jotkut robotit voidaan vielä tehdä paljon monimutkaisempi kognitiivisia toimintoja, kuten tunnistava ympäristöään ja pystyy navigoimaan itse käyttävät tietyn oppaan, kuten on esitetty ilman kuljettajaa autoja.Päinvastoin, ihmiset ovat orgaanisia yksilöitä. Se on 'hän' tai 'hän', eikä 'se'. Kun ihmisen ruumis kuolee, se ei enää tule takaisin elämään, toisin kuin robotteja, jotka voidaan helposti korjata. Vaikka robotit sanotaan näyttää monimutkaisia ​​prosesseja tai toimintoja, ihmiset ovat paljon kehittyneempiä, siinä mielessä, että niillä on erittäin kehittynyt aivot, joka ei robotti on koskaan Hyväksytty jopa. Ihmisen aivot tekee meistä tehokas, luova ja kekseliäs olentoja, lähes kaikilla.

Ihmiset ovat myös erittäin sosiaalisia yksilöitä. Ne hengissä yhdessä muiden ihmisten ryhmissä kutsutaan yhteisöissä tai perheille. Ne pystyvät muodostamaan suhteita, ja tuottaa monimutkaisia ​​tunteita, tai tunteita, kuten rakkautta.

1. Ihmiset ovat orgaanisia olentoja, vaikka robotit eivät.

2. Ihminen ovat paljon monimutkaisempia ja parempia robotteja lähes kaikilla.