Ero HTC Sense 2. 0 ja HTC Sense 3. 0HTC Sense 2. 0 vs HTC Sense 3. 0

HTC Sense on hakemuksen HTC tarjota vaihtoehdon rajapinnan tylsä ​​käyttöliittymä Windows Mobile. Sen jälkeen HTC hyppäsi aluksen Android, he toivat Aisti mukanaan koska Android 's käyttöliittymä oli melko puuttui tuolloin. Nyt HTC on julkaissut kolmannen version Sense puhelimet, kuten Sensation. Huomattavin ero Sense 3. 0 ja sen edeltäjä, Sense 2. 0, on lukitusnäytön. Aiemmassa versiossa, lukko näyttö on melko karu. kanssa Sense 3. 0, voit valita sovelluksia sekä muita palasia tietoa lukitusnäytöllä.

Toinen parannus Sense 3. 0 voidaan nähdä Kello ja sää sovelluksia. Nämä sovellukset nyt paljon tarkemmin niihin verrattuna samaan sovellukset Sense 2. 0. Sää- sovelluksessa jopa animaatioita että ominaisuus odotettavissa sääolosuhteet kasvoi silmänruokaa.

Muutos Sense 3. 0, mikä johtaa varmasti useisiin irked käyttäjiä on vieritys. Toisin kuin Sense 2. 0, jossa vieritys on jatkuva ja tasainen, Sense 3. 0 tekee sen sivulta. Jokainen pyyhkäisemällä siirtyy koko sivun, joka napsahtaa paikalleen. Tämä on itse asiassa erittäin hyödyllistä, koska voit helposti selvittää, missä ruudukossa sovelluksen etsit näyttäisi. Mutta, paljon käyttäjät ovat jo tottuneet vanhalla tavalla. Mikä 'Lisää artistilta raskauttavaa on, että HTC ei tarjota tapa poistaa uusi vieritysmenetelmä.

Sitten on uusi HTC Watch sovellus, jolla voi vain löytää Sense 3. 0. HTC Watch on sovellus, joka on sidottu HTC videosisältöä jakelupalvelu. Tämä on melko paljon kuin mikä tahansa VOD-palvelu, joka purot elokuvia ja TV-ohjelmia tietokoneeseen tai televisioon. Paitsi että tämä puhelimeen, joten sinun täytyy varmistaa, että se on erinomainen yhteys kautta WiFi-tai 3G.Paitsi edellä mainittujen lisäksi on olemassa myös useita erittäin pieniä parannuksia, jotka tehtiin parantaa suorituskykyä Sense 3. 0. Näitä pieniä parannuksia sisältävät optimointeja sopeutua suuremman näyttöresoluutioilla sekä optimointeja hyödyntää uudempia dual core prosessorit.

Yhteenveto:

1. Sense 3. 0 on enemmän hyötyä lukitusruudun kuin Sense 2. 0
2. HTC Kello ja sää widgetit enemmän yksityiskohtia Sense 3. 0 kuin Sense 2. 0
3. Sense 3. 0 työkoneiden rullata by-sivuja Sense 2. 0 tekee niin sujuvasti
4. Sense 3. 0 on HTC Watch sovellus taas Sense 2. 0 doesnt 't