Ero HTC Flyer ja Samsung Galaxy Tab 10,1HTC Flyer vs Samsung Galaxy Tab 10,1

Flyer HTC ja Galaxy Tab 10,1 Samsungin ovat kaksi tablet laitteet, joita odotetaan vuonna 2011; myöhään Q2 tai aikaisin Q3. Seeing koska nämä kaksi olisivat meidän vaihtoehtoja lähikuukausina, let 's miten kaksi laitetta verrata toisiinsa. Suurin ero näiden kahden välillä on näytön kokoa. HTC päätti mennä 7-tuumainen näyttö, joka on melko samanlainen kuin alkuperäinen Tab, kun taas Samsung päätti kisata iPad 10,1-tuumainen näyttö. tietenkin on kompromissi näytön koon ja siirrettävyys, kun Tab 10.1 on tietenkin suurempia ja raskaampia.

On merkittävä ero prosessorit kaksi laitetta. Galaxy Tab 10.1 on varustettu kaksiytiminen prosessori, joka kellotetaan 1Ghz, kun Flyer on yhden ytimen prosessori kellotaajuudella 1. 5 GHz. Suhde kellotaajuus ja urien lukumäärä ei ole lineaarinen, ja on alueita, joilla voisi excel yli muiden. Kaksi ydintä on parempi moniajo koska ne molemmat jakavat Taakkaan nopeampi prosessori toimisi erittäin hyvin vaativiin sovelluksiin.

Käyttöjärjestelmä käynnissä sisällä molemmissa laitteissa on myös erilainen. Kyllä, molemmat ovat Android OS, mutta Flyer on Gingerbread taas Tab 10.1 on Honeycomb. Honeycomb paremmin optimoitu tabletteja, ja monet ovat ehdottaneet, että Flyer pitäisi 've odotti sitä. On odotettavissa, että Flyer olisi päivitettävä Honeycomb, on selvitettävä, milloin.Molemmat laitteet on kaksi kameraa, yksi edessä ja yksi takana. On vain jonkin verran eroa, kun se tulee heidän päätöslauselmia. Flyer on 5 megapikselin kamera taas Galaxy Tab 10.1 on
3 megapikselin kamera. Päinvastainen tapahtuu, kun menemme niiden eteen päin kameroita. Flyer on 1. 3 megapikselin kamera, kun Tab 10.1 on suurempi 2 megapikselin kamera. Tab 10.1 olisi parempi videopuhelut, ja Flyer olisi parempi ottaa pysäytyskuvia. Ei ole mitään merkittävää eroa, kun tallennetaan videoita molemmat pystyvät tallentamaan 720p.

Yhteenveto:

1. Esite on pienempi näyttö kuin Tab 10.1.
2. Flyer on yhden ytimen prosessori, kun taas Tab 10.1 on dual core prosessori.
3. Flyer alukset Gingerbread taas Tab 10.1 alukset Honeycomb.