Ero 4G Network ja 5G Verkko4G Network vs 5G Verkko

Keskustella 4G ja 5G verkot on vähän ennenaikaista ottaen huomioon, että nämä kaksi eivät ole oikeastaan ​​täällä vielä. Tämä on tapaus hype on nopeampi kuin todellisuus. Jos olet sitä mieltä, että se voi olla hyvä idea ohittaa 4G ja mennä suoraan kanssa 5G, Don 't pidätä hengitystä; 4G olisi luultavasti levinnyt pari vuotta, mutta 5G voitti' t olla olemattomat toisen vuosikymmenen aikana. Mobile WiMax ja LTE, jossa puhelinyhtiöt ovat niin innokkaita soittaa 4G, eivät todellakaan täytä jota edellytetään 4G teknologia.

4G-verkot, vaatimusten mukaisesti, pitäisi pystyä saavuttamaan 100Mbit / s mobiili tai 1Gbit / s kiinteissä sovelluksissa. Koska 5G voisi onnistua 4G, se on, koska se on paljon nopeampi. Kuinka paljon, ei todellakaan kiveen vielä. Huippu lataa hinnat WiMax ja LTE ovat 128Mbit / s ja 100Mbit / s ja pudota kauas 1Gbit / s, että olisi saatava aikaan LTE Advanced; todellinen 4G-tekniikkaan.

Kuten jo todettiin, mikään ei ole kiinnitetty noin 5G vielä, mutta jos ideat heitetään noin sisällytettäisiin, 5G olisi huomattavasti parempi. Sen sijaan, että maanpäällisten tukiasemien, joita käyttävät 2G, 3G, ja piakkoin 4G, 5G olisi käyttää HAPS tai korkean paikan Stratosfäärin Platform asemilta. Nämä ovat pohjimmiltaan lentokoneissa, jotka lentävät kiinteissä asemissa tahansa välillä 17 km ja 22 km päässä maan 'pinnasta ja toimii kuin satelliitti tarjoaa kattavuus. Tämä olisi suoremmin polku signaalin ja vähentää esto aiheuttamaa korkeita rakenteita. Myös koska korkeus, tukiasema pystyy kattamaan paljon laajemman alueen, mikä vähentää, jos ei poistaa, pois peittoalue ongelmia. Jopa merellä, jossa maalla tornit eivät pysty saavuttamaan, kattavuus voisi silti olla käytettävissä .Jos kaikki tämä kuulostaa liian futuristinen, se 's, koska se on. Muista, että 4G teknologia myös kuulostaa liian futuristinen vuosikymmen sitten. Nyt let' s vain tyytyä 3G ja 3. 9G (oikea nimi LTE ja WiMax) verkoissa.

Yhteenveto:

1. 4G-verkot ovat lähes täällä taas 5G verkot ovat noin 10 vuotta todellisuutta
2. 4G-verkot olisi hitaampaa kuin 5G verkkojen
3. 4G-verkot luottaa maanpäällisten tukiasemien kun 5G verkkojen tapana