Ero DL ja CR AkutDL vs CR Akut

Kun se tulee epätavallinen paristot kuten kolikon paristoja, se on vähän tärkeämpää saada tarkka tyyppi, joka etsit että se on oikea kunnossa ja jännitteen ja välttää ostamaan akku uudelleen. Tämä on silloin, kun se tulee CR paristot kuten CR2032 ja DL2032. Suurin ero CR ja DL akut on vain valmistaja. CR on pohjimmiltaan yleisnimi kuten AA ja AAA. Sitä käytetään lähes kaikissa akku päättäjille. Toisaalta, DL nimitys käyttää akun valmistaja merkiltä.

Todennäköinen taustalla muuttumassa geneerisen nimeämisen on ainutlaatuinen on eriyttää tuotteen mikä on yleisesti saatavilla. Duracell voi haluta eriyttää tuotetta, koska se on suurempi kapasiteetti ja he haluavat, että maine levittää. Ei oikeastaan ​​hyvin helppoa, kun akut tässä luokassa käytetään pienitehoisia laitteita ja tyypillisesti kestää kuukausia ellei vuosia.

Mitä muutos todella tekee on nostaa jonkin verran sekaannusta kuluttajat tyypillisesti etsiä täysin vastaavaa akkua, että heillä on. Itse asiassa, DL ja CR akut ovat vaihdettavissa niin kauan kuin numerot, jotka seuraavat ovat samat. Koska yllä olevassa esimerkissä, joka on DL2032 akkua voidaan käyttää korvaamaan CR2032 pariston ja päinvastoin.Numerot leimattu akku eivät ole satunnaisia; ne ovat itse asiassa kuvaus fyysiset mitat akku. Kaksi viimeistä numeroa koskee paksuus akkua, kun kaksi ensimmäistä (tai ensimmäisen akkuja, joilla on vain kolme numeroa) liittyvät halkaisija. Niin, että 2032, se pohjimmiltaan kertoo, että akku on 20mm halkaisijaltaan ja on 3. 2mm paksu.

Yhteenveto:

1. DL on vain CR akku tekemät Duracell