Ero Canon EOS-1DX ja EOS 5D Mark IIIEOS-1DX

Canon EOS-1DX vs EOS 5D Mark III

Canon yksi luotettu tuotemerkkejä maailmassa DSLR valokuvauksen. Heillä on paljon hienoja kameramalleista ja yksi suosituimpia ovat Canon EOS-1DX ja EOS 5D Mark III. Molemmat kamerat ovat tunnettuja ja suosittuja niiden ainutlaatuisia ominaisuuksia. Let 's tarkistaa tärkeimmät erot näiden kahden suuren kameramalleja.

EOS-1DX ampuu nopeammin korkeimmalla resoluutio automaattitarkennuksella. Itse ammunta on 2 3 kertaa nopeammin kuin Mark III. 1DX on myös pöly- ja vesitiivis. Päätöslauselmassa on hieman suurempi kuin yksi tarjoamia Mark III. 1DX malli kärsii alempi laukaisuviive kuin Mark III. 1DX mukana GPS, joka on erittäin hyödyllinen paikkatietomerkinnät ja satelliittipaikannus. Salama X-sync on myös nopeammin 1DX kuin Mark III.

Megapikselimäärä että Mark III on 23. 4 MP. Mark III on 24p elokuva tila, jonka avulla luodaan kalvomaisen liikettä merkkejä valokuvan. Suurin valo herkkyys Mark III on paljon suurempi kuin että 1DX. Pikselitiheys näytöllä on 481 PPI verrattuna 469 PPI 1DX. Paino on 390 g kevyempi kuin 1DX.

Mark III tarjoaa sisäänrakennetun HDR tilassa ja mukana tulee myös HDMI-ulostulo. Suljinaika voidaan asettaa käsikirja, joka ei ole käytettävissä 1DX mallissa. Useimmat kameramallit eivät tule kanssa 3. 5 mm ääniliitäntä, mutta Mark III tekee. Keho on paljon pienempi ja tasaisempi kuin 1DX. Linssi on Mark III merkkituotteiden eikä edullisia merkittömiä linssit, jotka tulevat mukana 1DX. Runko on myös ohuempi, kapeampi ja lyhyempi kuin Mark III. Etsin kattavuus on 100%, mikä on älykäs ominaisuus ei useimmissa viime DSLR malleja.Kun se tulee vertaamalla näiden kahden malleja, Mark III on paljon parempi kuin 1DX useimmilla aloilla, mutta hinta tekijä on pidettävä hyvin. Mark III on paljon kalliimpaa kuin 1DX. Huolimatta sen korkea hinta, Canon EOS 5D Mark III on mestariteos Canon!

Tärkeimmät erot Canon EOS-1DX \u0026 amp; EOS 5D Mark III

1DX tarjoaa nopeamman ammunta korkeimmalla resoluutio kuin Mark III.
1DX on pölytiivis ja vedenkestävä, mutta Mark III ei ole.
Suljin viive on pienempi siinä 1DX kuin Mark III.
1DX mukana GPS, mutta Mark III ei.
Mark III on suurempi megapikseliä kuin 1DX.
Pikselitiheys Mark III on suurempi kuin 1DX.
Mark III tarjoaa 24p elokuva tilassa ja HDMI-ulostulo, mutta 1DX ei.
Mark III on kompaktimpi ja painaa vähemmän kuin 1DX.