Ero Verizon Apple iPhone 4 ja Motorola Droid XVerizon iPhone 4 vs. Motorola Droid X

CDMA, pienempi kahden matkaviestintäverkkojen käytössä kaikkialla maailmassa, on jatkuvasti pulaa uusia puhelimia; toisin kuin GSM jossa uudet puhelimet pitää popping silloin tällöin. Käyttöönotto iPhone Verizon on johtanut ihmisiä kysyä, onko parempi vaihtoehto kuin Droid X. Ensimmäinen asia, sinun pitäisi huomata, kokoero: Droid X on suurempi kuin iPhone 4 kaikissa ulottuvuuksissa myös painon. Mitä suurempi runko Droid X omistaa 4. 3 tuuman näyttö. Verrattuna 3. 5 tuuman näyttö iPhone 4, isompi näyttö Droid X on varmasti parempi Internetin selailuun ja elokuvien katseluun.

Kun se tulee tallentamisen elokuvia ja muuta mediaa, iPhone 4 on etu, koska se tulee 16 ja 32 gigatavun versioita kun Droid X on vain 6. 5 Gt sisäistä muistia. Sen valopilkku on microSD-korttipaikka, johon mahtuu kortin kokoisia jopa 32 Gt. Sen sijaan iPhone on tunnettu, joilla ei ole käyttäjälle näkyvät osat, joten se ei ole yllätys, että ei ole muistikorttipaikka tahansa.

Kun se tulee kameroita, Droid X 's 8 megapikselin kenno korkeamman resoluution. Kuitenkin 5 megapikselin kamera iPhone 4 lyöntiä kameran Droid X kokonaispakettina. Ei vain se ottaa parempia kuvia, mutta se on entistä joustavampaa. Molemmat kamerat voi 720p videota, mutta iPhone on kuvanopeudella 30 kuvaa sekunnissa verrattuna Droid X 's ruutunopeutta 24fps. 30fps on parempi, koska se skaalaa alas varsin hienosti 15 kuvaa sekunnissa online kuvat.Huolimatta kaikista eroista puhelimissa, se on pohjimmiltaan kyse niiden käyttöjärjestelmien. Droid X kulkee Google 's Android, kun taas iPhone 4 on IOS. Vaikka on olemassa monia eroja kaksi käyttöjärjestelmää, useimmille käyttäjille, se' s kaikki noin sovelluksista. Molemmilla on aarrearkku sovelluksia valita, mutta, sillä välin, näyttää siltä, ​​että iPhone 4 on enemmän.

Yhteenveto:

1. Droid X on hieman suurempi ja painavampi kuin iPhone 4
2. Droid X on isompi näyttö kuin iPhone 4
3. Droid X on vähemmän muistia kuin iPhone 4
4. Droid X muisti on laajennettavissa, kun taas iPhone 4 ei ole
5. Droid X on suurempi resoluution kamera kuin iPhone 4