Ero Kinect ja WiiKinect vs Wii

Vaikka Wii ei ole ensimmäinen yritys liikeohjainta, se on varmasti ensimmäinen myyntikelpoisia ja käyttäjäystävällinen toteuttamista. Muut konsoli päättäjät myös perässä luomalla omia liikeohjainta ja Kinect on Microsoftin 's versio Xbox 360. Tärkein ero näiden kahden välillä on, että Wii on todella täydellinen pelialusta, kun Kinect on yksinkertaisesti lisäosa Xbox 360. Ilman sitä, voit silti pelata muita pelejä Xbox. Tämä on hyvä niille, jotka jo on Xbox 360 yksikköä, koska ne eivät tarvitse ostaa kaikki uuden konsolin, varsinkin hyvä ottaen korkea hinta Kinect yksin .

Vaikka Wii käyttää ohjain, joka aistii liikkeen kiihtyvyysanturit ja infrapunavaloa, Kinect käyttää kameraa ja syvyys anturit selvittää, miten käyttäjä liikkuu. Sen sijaan aalto ohjain ympärillä, sinun tarvitsee vain liikkua kädet tietyllä tavalla Kinect voidakseen suorittaa toimia.

Toinen etu, että Kinect on yli Wii on ääni ja kuvantamisen AI. Kinect pystyy tunnistamaan kasvoja ja määrittää pelaaja muilta ihmisiltä, ​​jotka ovat lähellä häntä. Kasvojen tunnistus on sitten tukee puheentunnistusta varmistaa tarkat tunnistetiedot. Ei vain voi Kinect tunnistaa kuka puhuu, se voi myös määrittää, mitä puhut. Puheentunnistus käytetään osana valvontajärjestelmää ja hoituu tiettyjä äänikomentoja ja Kinect voi ymmärtää ja suorittaa sen. Tämän osalta, Wii on kirjaimellisesti sokea ja kuuro, koska se ei ole myöskään ominaisuus ja kaikki komennot käsitellään vaikka liike kaukosäätimen ja painikkeita painetaan.Osa eduista kasvojen ja puheentunnistus, lisätään Kinect 'kykyä seurata jopa 6 pelaajaa, on moninpelin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ostaa useita yksiköitä Kinect vain pelata ystäviesi kanssa. Vaikka moninpelin on mahdollista myös Wii, sinun täytyy olla ohjaimeen jokaiselle pelaajalle.

Yhteenveto:

Wii on täydellinen pelijärjestelmä kun Kinect on lisävaruste Xbox 360

Wii käyttää langatonta kaukosäädintä, kun Kinect käyttää kameraa

Kinect pystyy tunnistamaan äänikomennot, kun Wii ei voi

Kinect on ääni ja kasvot, kun Wii ei