Ero Super Nintendo ja Nintendo 64Super Nintendo vs Nintendo 64

Kuten ehkä tajunnut nimen, nämä ovat kaksi konsolit Nintendo. Tärkein ero niiden välillä on ikä, koska Super Nintendo (SNES) julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1990 ja on lopetettu vuodesta 2003. Nintendo 64 (yleisesti kutsutaan N64) oli tarkoitus olla korvaaminen SNES ja julkaistiin vuonna 1996. mutta se ei koskaan todella otti ja lopetettiin jopa nopeammin kuin SNES. SNES oli 16 bittinen, joka oli jopa kilpailukykyinen aikaisin 32 bittisissä järjestelmissä. Kanssa N64, Nintendo päätti ohittaa 32 bittinen kokonaan ja meni 64 bittinen järjestelmä; joten 64 pääte nimissä.

Suurin piirtää N64 on 3D-ympäristöihin niin hienosti sen lippulaiva peli, Mario 64. ympäristö on melko suuri ja vapauttaa käyttäjän tyypillinen puoli-vieritys toiminta, joka on tullut tyypillisiä ikääntyneiden pelikonsolit kuten SNES. Vaikka on olemassa joitakin 3D-pelejä SNES, ne ovat läheskään tasoa pelejä N64.

Ohjain on N64 näki myös paljon muutoksia sen edeltäjä. N64 ohjain on paljon enemmän painikkeita kuin SNES ohjain. Se on myös analoginen joystick sijoitettu keskelle säätimen. Ohjainta helpottaa liikkua 3D-ympäristössä. Myös lisääntyneet ohjaimia, joita voit käyttää 2 kanssa SNES 4 kanssa N64. Enemmän ohjaimet merkitä enemmän pelaajia samanaikaisesti. Kaikki pelit eivät tue 4 yhtäaikaista pelaajaa kuitenkin.N64 ei ollut yhtä onnistunut kuin SNES myynnin kannalta. Suurin syy on Nintendon 'päätös pitää kiinni patruuna muodossa, joka on kalliimpaa kuin CD-levyjä, joita käyttävät niiden kilpailijoiden. Vain 32 miljoonaa yksikköä N64 myytyjen vanhemmassa SNES myyty yli 49 miljoonaa yksikköä.

Yhteenveto:

Super Nintendo on paljon vanhempi verrattuna Nintendo 64

Super Nintendo on 16 bittinen järjestelmä taas N64 on 64 bittiä

Super Nintendo pelit olivat enimmäkseen 2D kun taas N64 on 3D

N64 ohjain on analoginen joystick kun taas Super Nintendo ei

N64 voi toistaa jopa 4 pelaajaa, kun taas Super Nintendo on enintään 2