Ero HDMI-valinta ja toistamallaHDMI-valinta vs toistaminen

Aina kun on kaapeleita, olisi aina tarvitse kytkeä enemmän kuin kaksi laitetta yhteen ja tarve sijoittaa ne edelleen toisistaan. Tämä pätee myös jopa HDMI, erityisesti sen nopea ulkonäkö yhä enemmän laitteiden markkinoilla tänään. Jotta kaikki tämä olisi mahdollista, sinun täytyy käyttää kytkentä ja toistamalla. Ero niiden välillä on se, että toistuva on mahdollista vain yksi tulo ja yksi lähtö, kun kytkentä tavallisesti sisältyy useampi kuin yksi tulo, lähtö, tai molempia.

Yleisin käyttö toistuvien toistaiseksi on ulottaa myös HDMI-kaapelit. Tällä hetkellä, HDMI ei pysty ulottua 15m tappioiden signaalin. Toistin voi melkein kaksinkertainen alueella kuin se yksinkertaisesti vastaanottaa signaalin ja sitten toistaa sen toisella puolella on paljon vahvempi tehotaso. Useita toistimet voidaan käyttää laajentamaan entisestään. Kytkin on pohjimmiltaan laite, jonka avulla voit reitittää tulosta sen lähtöön. Voisit olla useita lähteitä (pelikonsoli, DVD-soitin, kaapeli laatikko), mutta televisiossa on vain yksi HDMI-sisääntulo. Kytkin voi olla useita tuloa ja yksi lähtö ja missä yhdistää ne ja valitsin, jonka avulla voit valita, mitä lähde voisi näyttää televisiossa. Se voisi myös olla toisinpäin, jossa on useita televisiot ja yhden tulolähteen.

Vaikka useimmat ihmiset pitävät kytkimet ja toistimet kuin hyvin erilaisia ​​laitteita, ne ovat melko samanlaisia. HDMI kytkin voi olla myös pätevä kuin HDMI toistin kun se vielä toistuu signaalin toisella puolella. Toistin on vain yksi tulo ja lähtö ei tarjoa kyky valita ja on sen vuoksi vain toistimena.Älkää sekoittaa koska on olemassa mekaanisia kytkimiä, jotka yksinkertaisesti reitittää kaapeliyhteydet yhdeltä toiselle, jotta signaalin 'läpi'. Näillä ei ole aktiivisia komponentteja eikä toista signaalia millään tavalla ja siten rajoitettu maksimi kaapelin pituus HDMI lähteestä televisioon.

Yhteenveto:

1. HDMI-valinta antaa mahdollisuuden helposti valita välillä tulo tai lähtö laitteita samalla toistaen tarkoittaa yksinkertaisesti uudelleenlähettää signaalin
2. Kytkentä käytetään usein yhdistää kaikki HDMI-laitteet yhteen, kun toistuvat käytetään tyypillisesti laajentaa kaapelin
3. Aktiivinen HDMI kytkin on aina HDMI toistin kun HDMI toistin ei voi aina olla kytkin