Ero Nokia C7 ja Nokia N8 Nokia C7 vs Nokia N8

N8 on Nokian 'ensimmäinen puhelin ominaisuus Symbian-3-käyttöjärjestelmä, joka tuohon aikaan oli oletettu korvaaminen käytännössä muinaisten S60. Nokia ja Microsoft ilmoitti, että tulevaisuudessa Nokian älypuhelimia olisi kuljettaa Windows 7 Phone, Symbian -3 linja tehokkaasti lopetetaan, mutta jäi vielä muutama enemmän malleja kuljettaa sitä. C7 on yksi tällainen puhelin, ja se on lähinnä budjetin versio N8 niille, jotka ajattelevat, että N8 's hintalappu on liian korkea.

Tietenkin halvemmalla tulee vähemmän ominaisuuksia, mutta on yksi etu näin: C7 on ohuempi kuin N8. C7 voitti 't kohouma niin paljon kuin N8 taskussa, ja se varmasti näyttää tyylikkäämpi. Muilta osin ja hintaero, se' s kaikki alamäkeen täältä.

Tärkein syy, että C7 on ohuempi kuin N8 on poistaa kameramoduulin. Vaikka kamera on C7 vielä vie kauniita kuvia, sen 8 megapikselin kenno ja kiinteän tarkennuslinssi vain don 't verrata 12 megapikselin kenno ja erikoistunut automaattitarkennus linssi N8. C7 edelleen on kyky tallentaa 720p, vaikka joten on vielä paljon voit tehdä sen kanssa, vaikka se 's ei par kanssa N8.

Muisti on myös vähentää kahtia C7. Sen sijaan 16GB tallennuskapasiteetti N8, C7 on vain 8GB. Ei hätää, vaikka. Jos et max sitä, voit vain pop microSD-kortti enintään 32 Gt lisää tallennustilaa. Toinen kadonnut ominaisuus on HDMI-portti. Sen avulla voit suoratoistaa HD videon N8 suoraan HDTV tai muu HD-laitteille. C7 vain saa tavallinen TV-out, joten voit suoratoistaa HD-videota.Lopuksi C7 doesnt 't on vankka tuntuma ja hieno katsoa saavuttaa N8 sen alumiinirunko. C7 käyttää muoveja, jotka ovat tyypillisiä useimmat muut puhelimia markkinoilla.

Yhteenveto:

1. C7 on budjetti versio N8.
2. C7 on ohuempi kuin N8.
3. C7 doesnt 't on ylivoimainen kamera N8.
4. C7 on puolet muistiin N8.
5. C7 doesnt 't ovat HDMI-porttiin N8.