Ero Apple iPhone 4S ja iPhone 3GSApple iPhone 4S vs iPhone 3GS

Sen sijaan odotettu iPhone 5, Apple päätti olla hieman konservatiivinen ja julkaissut muokattu versio iPhone 4 nimeltään iPhone 4S. Tämä on melko samanlainen, kun iPhone 3G seurasi iPhone 3GS; mutta on monia eroja iPhone 4S ja iPhone 3GS. Suurin ero iPhone 4S ja iPhone 3GS on, että entinen on todella maailma puhelin. Tällä hetkellä on kaksi käytettävä standardi maailmassa, GSM- ja CDMA. 3GS tulee joko version ja isn 't yhteensopiva sekä. Sen sijaan iPhone 4S on laitteisto sekä ja sitä voidaan käyttää lähes kaikkialla maailmassa.

Toinen merkittävä ero iPhone 4S ja iPhone 3GS on laitteisto konepellin alla. IPhone 3GS oli erittäin aneeminen 600MHz prosessori yhdistettynä vain 256 Mt RAM. Tämä kalpenee verrattuna, kun ajatellaan, että iPhone 4S on kaksinkertainen määrä muistia ja dual core prosessori kellotaajuudella 1GHz. GPU iPhone 4S on myös huomattavasti parempi. WiFi radio iPhone 4S on myös parannettu hieman. Vaikka iPhone 3GS on yhteensopiva 802. 11b / g, iPhone 4S lisää 802. 11n sekoitetaan.

Toinen alue, jossa iPhone 4S osoittaa suurta parannusta iPhone 3GS on kamera. Vuodesta 3. 15 megapikselin jälkimmäisen, iPhone 4S ominaisuuksia 8 megapikselin kamera; korkeimman anturi päätöslauselman mennessä tahansa iPhone tai Apple-tuote, että asiassa. Parannus näkyy myös videotallenne. 4S pystyy tallentamaan 1080p, merkittävä parannus VGA resoluutiota 3GS. Ja sitten, on toissijainen kamera. IPhone 3GS ei ollut toissijainen kamera. IPhone 4S vain kuljettaa yli VGA-kamera iPhone 4, mutta on silti parempi kuin ei mitään.Myös erot johtuvat käyttöönoton uusin iOS käyttöjärjestelmä. Mutta koska iPhone 3GS on myös päivitettävissä IOS 5, nämä erot ovat hyvin vähäisiä parhaimmillaan.

Yhteenveto:

1. iPhone 4S on maailma puhelin, kun iPhone 3GS ei
2. iPhone 4S on tehokkaampi laitteisto kuin iPhone 3GS
3. iPhone 4S tukee 802. 11n kun taas iPhone 3GS ei