Ero Amazon tulta ja Sony Tablet SAmazon tulta vs Sony Tablet S

Amazon 'Kindle ja Sony' Tablet S kaksi tablettia vapautetaan suunnilleen samaan aikaan niiden vastaavien valmistajien ottaa hyvin vähän kokemusta tablettia. Kaksi meni hyvin erilaisia ​​lähestymistapoja, joissa Amazon menossa riisuttuna laitteisto taas Sony valitsevat mennä monipuolisempia yksi. Suurin ero tulta ja Tablet S on koko. Tulta on vain 7 tuuman näyttö verrattuna isompi 9,4 tuuman näyttö Tablet S. Mutta tulta on kokoa ja painoa kyljelleen. Se on enemmän kannettavia kuin voit laittaa sen minne vain ja vähemmän rasittava jos pitää sitä jopa yhdellä kädellä.

Amazon myös päättänyt, että kamerat eivät ole tärkeitä. Siten ei ole kameroita tulta. Sony Tablet S, aivan kuten useimmat muut smarpthones, on kaksi kameraa; 5 megapikselin selkä menosuuntaan kamera, joka voi tallentaa 720p HD-videota, ja 0,3 megapikselin eteen päin kamera videopuheluita varten. Useimmat ihmiset don 't todella käyttää kameroita tabletteina paljon, mutta jos se 's yksi ominaisuus voit' t elää ilman, niin tulta on luultavasti ole sinua varten.

Kun se tulee yhteydet, molemmat ovat perus WiFi-yhteys ja ei solukkoverkkoyhteyksistä. Mutta ero tulta ja Tablet S on puute Bluetooth tulta. Bluetooth-yhteys on hyvä nopeasti tiedostojen siirto laitteesta toiseen ja yhdistävät tarvikkeet kuten langattoman näppäimistön, kuulokkeet, hiiret, ja monet muut.Lopuksi on kysymys muistia. Tablet S on runsasta kanssa malleja, jotka on 16GB ja 32GB sisäinen muisti. Ja jos löydät sen puuttuu, niin voit pistää SD-kortin jopa ylimääräistä 32GB. Tulta on hyvin konservatiivinen 8GB muistia. Ja se ei ole muistikorttipaikka, joten olet juuttunut kanssa 8GB tallennustilaa.

Yhteenveto:

Tablet S on paljon raskaampaa ja suurempi kuin tulta

Tablet S on suurempi näyttö kuin tulta

Tablet S on kaksi kameraa, kun tulta doesnt 't ole mitään

Tablet S on Bluetooth taas tulta doesnt