Ero Nintendo 64 ja Sony Playstation 1Nintendo 64 vs Sony Playstation 1

Nintendo 64 ja Playstation 1 ovat viidennen sukupolven konsolit (tällä hetkellä olemme seitsemäntenä). Suurin ero näiden kahden konsoleista on niiden arkkitehtuuri. Playstation 1 hyppää seuraava looginen askel 16-bittinen alustoja kuin 32-bittiseen. Toisaalta, Nintendo päätti ohittaa 32-bittinen ja päätti mennä 64 bittiseen; siten 64 bitin pääte. Vaikka 64-bittiseen olisi monia etuja 32-bittinen, on monia vikoja sisällä Nintendo 64 että alentunut sen menestys.

Yksi merkittävä muotoilu vikaa Nintendo 64 on käyttää patruunoiden kuten vanhempi 4. sukupolven konsolit; Playstation 1 meni compact disc. Patruunat ovat paljon kalliimpia kuin CD ja vie kauemmin. Korkeammat tuotantokustannukset tarkoita, että peli olisi myös arvokkaampi kauemmin tuotannon kertaa tarkoittaa, että Nintendo 64 saa aina pelejä myöhässä. Patruunat on myös hyvin rajoitetusti tilaa. Vaikka Nintendon patruuna voi olla vain 64MB, Playstation 1 CD mahtuu 640 Mt. Tämä rajoitus pakotti monet pelin tekijöiltä siirtyä Nintendo 64. Operaattorin pelien useita kasetteja yksinkertaisesti työntää hinta paljon korkeampi. Useita levyjä on hyvin yleinen kanssa Playstation 1, kun media on hyvin halpa. Game päättäjät voivat laittaa koko video elokuvallinen elokuvia peliä ilman hoitamassa kustannuksia. Nämä haitat osaltaan miksi Playstation 1 on kolme kertaa pelejä Nintendo 64.

Vaikka Nintendo 64 kasetti on täynnä haittoja, on olemassa muutamia etuja. Ensimmäinen on erittäin nopea pääsy kertaa, mikä vähentää tarvetta keskeyttää pelin tiedoille ladata. Loading näytöt ovat hyvin yleisiä Playstation 1 pelejä, mutta se on yksi näkökohta, että monet pelaajat ovat oppineet elämään. Toinen etu lisätään piratismia vastaan. Jäljittelyyn piiri säiliössä ei ole vain kallista, mutta vaikea samoin. Kanssa Playstation 1, pelilevyt helposti massatuotantona halpoja laitteita.Yhteenveto:

1. Nintendo 64 on 64-bittinen suoritin, kun Playstation 1 on 32-bittinen suoritin
2. Nintendo 64 käytettyjen kasettien kun Playstation 1 käytetty CD-
3. Ei ole olemassa monen patruunan pelejä Nintendo 64, mutta on monia monilevyjarru pelejä Playstation 1
4. On olemassa paljon enemmän pelejä Playstation kuin Nintendo 64
5. Nintendo 64 doesnt 't kärsivät latausruuduista kun Playstation 1 tekee