Ero Wildfire S ja Apple iPhone 4Wildfire S vs Apple iPhone 4

Wildfire S on päivityksen Wildfire; low-end älypuhelin HTC. On selvää, se ei vastaa sitä, high-end malli kuin iPhone 4. Aluksi, ainoa etu Wildfire S on, että se on lyhyempi ja paljon kevyempi kuin iPhone 4. lisätään korkeus iPhone 4 on melko anteeksiannettavaa kun ajattelee, että se on myös isompi näyttö; karkeasti kolmanneksen tuumaa. Paitsi että iPhone 4 näytön isompi, se on myös paljon korkeampi resoluutio ja parempi värisyvyydeksi että sen Wildfire S.

Muisti on toinen näkökohta, jossa Wildfire S on huutava pula. Voit valita kaksi mallia iPhone 4; joka on 16 gigatavun muistilla tai 32GB yksi. Toisaalta, Wildfire S on vain 512 ROM, joka on tuskin riittää sovelluksille. Käyttäjät joutuvat turvautumaan microSD-korttipaikka lisää tallennustilaa.

IPhone 4 on suhteellisen konservatiivinen 5 megapikselin kamera ja niin tekee Wildfire S Mitä iPhone 4 voi tehdä, että Widlfire S voi on nauhoittaa HD-laatuista videota. IPhone 4 voi tallentaa videota enintään 720p. IPhone 4 on myös eteen päin kamera, jota voidaan käyttää videopuhelut, kun Wi-Fi-. Wildfire S doesnt 't ole eteen päin kamera niin videopuhelut ovat melko rajoitettu, jos ei ole käytössä.Puute HD videotallennus Wildfire S, huolimatta sama resoluution kamera kuin iPhone 4, pitäisi olla selvä osoitus puutteesta prosessoritehoa. Wildfire S on vain 600MHz prosessori, ja vaikka iPhone 4 's A4 underclocked 800MHz, se silti osoittautuu paljon tehokkaampi kuin entinen. Joten don 't odottaa saada kaikki sovellukset toimivat erittäin lujina Wildfire S.

Yhteenveto:

1. iPhone 4 on isompi ja painavampi kuin Wildfire S
2. iPhone 4 on isompi ja parempi näyttö kuin Wildfire S
3. IPhone 4 on huomattavasti enemmän muistia kuin Wildfire S
4. iPhone 4 pystyy HD-videotallennus, kun Wildfire S isn 't.
5. iPhone 4 on eteen päin kamera, kun Wildfire S doesnt 't.