Ero SPDT ja DPDTSPDT vs DPDT

'SPDT' tarkoittaa 'kaksinapainen heittää', kun taas 'DPDT' tarkoittaa 'kaksinapainen double heittää.' Molemmat termit liittyvät ja lajikkeiden kytkimiä.

Kytkin, joka mekaanisten ja sähköisten asetus, on ohjauslaite, jota käytetään luomaan tai häiritsemättä tehon tai sähköä piiri. Piiri on usein koostuu kytkin, johdot ja astioiden laitteen. Sähkövirtoihin piiri ja lopuksi valtuudet liitteenä laite piiri.

Sauva viittaa joukkoon piirejä tai lankoja, että kytkin ohjaa. Yksi napa vaihtaa yksi johto avaamalla, sulkemalla tai vaihtamalla yhteyden yhteen johtimen kun kaksinapainen kytkin ohjaa (sulkemalla ja avaamalla) kaksi erillistä johdinta tai piirejä samanaikaisesti.

Heitto, kuten tolppa, voi olla yhden tai kahden hengen. Yksittäinen heittää tarkoittaa, että kytkin avautuu, sulkeutuu, tai täydentää piiri vain yksi ääriasennot kun kaksinkertainen heittää ei sama asia kuin yhden heiton, paitsi että se täydentää piirin kummassakin asennossa sen toimilaitteen.

Sekä SPDT ja DPDT ovat molemmat vakiotyypin kytkimiä. SPDT, jota kutsutaan myös vaihtokytkin, on kahden asemassa ON-ON-kytkimellä. Se kytkee yhden rivin kahteen eri tavalla. On yhteinen terminaali paikassa, joka on yhdistetty toiseen kahdesta kytketty liittimiin. Tällaisessa kytkimen, molemmat laitteet liittimissä voi olla käytössä samaan aikaan, koska vain yksi on vetää kerralla. Yksi laite tulee olemaan taas muut laite kytketty kytkimeen sammuu.

SPDT on kaksi rataa, jossa on kaksi valintoja 'ON'. Tämä tekee myös SPDT kaksipiirisestä mekanismi.Toisaalta, DPDT on periaatteessa kaksi SPDTs yhdessä samalla kytkimellä. Se on dual ON-ON sellainen kytkimen johdettu ominaisuuksista SPDT. DPDT kytkin yleensä kaksi (ON-ON) tai kolme (ON-OFF-ON) kantoja.

Pari SPDT kytkimet toimii yhdessä neljän piirit kahden itsenäisen piirijärjestelmien. Piirit voidaan kytkeä päälle samaan aikaan. Tässä tilanteessa sekä laitteet samassa piirit on powered, kun kytkin on päällä. Samaan aikaan on DPDT 's neljä piirit, vain kaksi piiriä voidaan vetää samaan mittaan. DPDT käyttää napaisuudenvaihtumissuojattu jonka avulla se käsittelemään kahta piirin jännite kerralla.

Etuna DPDT on, että sitä voidaan käyttää eri sovelluksissa. Kanssa DPDT kytkin, voi kytkeä päälle laite ja samalla sammuttaa toinen laite on vain yksi leffa.

Myös SPDT kytkin on kolme nastaa tai liittimiä, kun DPDT on kaksinkertainen määrä kuusi nastat.

Yhteenveto:

1. 'SPDT' sen lyhennettä tavaa 'kaksinapainen heittää', kun taas 'DPDT' on tarkoitettu 'kaksinapainen double heittää.'
2. DPDT on johdettu mekanismi SPDT; se 's periaatteessa kaksi SPDTs yhdessä piirissä. Myös DPDT on neljä piiriä verrattuna kaksi piiriä, joka SPDT on.
3. SPDT Kytkin on kaksiasentoinen (ON-ON), kun taas DPDT voi olla kaksi (ON-ON) kolmeen asentoon (ON-OFF-ON).
4. SPDT on kolme terminaalia taas DPDT on kaksinkertainen kuusi nastoja tai terminaaleissa.
5. SPDT kytkin on vain yksi piiri mekanismi kun DPDT on kaksi tai kaksinkertainen enemmän kuin SPDT.