Ero Sony Ericsson Xperia Arc ja Apple iPhone 4Sony Ericsson Xperia Arc vs Apple iPhone 4

Kun se tulee älypuhelimiin, Apple 'iPhone 4 on taipumus olla suurempi pää hintaluokassa. Jos haluat jotain muuta, saatat kuten Xperia Arc Sony Ericsson koska se on vähän halvempi kuin iPhone 4. yksi merkittävä ero iPhone 4 ja Xperia Arc on koko näytön. verrattuna 3. 5inch näytön iPhone 4, Xperia Arc on huomattavasti suurempi 4. 2 tuuman näytöllä. vaikka Xperia Arc maksimoi käyttö edessä, on edelleen tarpeen lisätä kokoa mahtuu suurempi näyttö. huolimatta suurempi, Xperia Arc on kevyempi kuin iPhone 4.

Toinen merkittävä ero Xperia Arc ja iPhone 4 on kamera. Xperia Arc on 8 megapikselin selkä menosuuntaan kamera. Kaksi ovat molemmat pystyvät tallentamaan 720p; joten ero kamerassa olisi vain ilmeiseksi maksimikoko stillkuvia voit ottaa. Mikä Xperia Arc puuttuu on edessä päin kamera, jota voidaan käyttää videopuhelut. IPhone 4 on edestä päin kamera mutta rajoitetaan videopuhelut milloin olet yhteydessä kautta WiFi. Muut puhelimet mahdollistavat videopuhelut kautta 3G-yhteydellä.

Sitten on kysymys sisäinen muisti. Aivan kuten muiden Applen tuotteita, iPhone 4 tulee kiinteä sisäisen muistin määrä, jota ei voi muuttaa. Android-puhelimet, siellä 'sa erilaisia ​​yhdistelmiä sisäisen ja ulkoisen muistin. Xperia Arc menee lähes yhtä äärimmäinen hieman yli 300MBs sisäistä muistia. Loput tiedostot ja jopa sovelluksia, jotka eivät sovi olemassa, tulisi siirtää ulkoinen muisti. Xperia Arc ei toimiteta 8GB muistikortti, jonka pitäisi olla riittävä useimmille ihmisille. Jos haluat enemmän, voit helposti vaihtaa että kortin toisen muistikortin korkeampien kapasiteetin.Yhteenveto:

1. Xperia Arc on isompi näyttö kuin iPhone 4
2. Xperia Arc on suurempi, mutta kevyempi kuin iPhone 4
3. Xperia Arc on suurempi resoluution kamera kuin iPhone 4
4. iPhone 4 on toissijainen kamera, kun Xperia Arc doesnt 't