Ero iPhone andE71iPhone vs E71

On ollut niin monta puhelinta puhuttu ja markkinoidaan iPhone tappaja. Monet heistä ovat jääneet, ja ehkä jotkut ovat onnistuneet. Kuitenkin se kaikki riippuu henkilökohtaista makua, eikä kukaan ole kyennyt voittamaan Apple luomiseen, koska ne ovat olleet siellä ensin, ja loi 'iPhone Fever'.

Se oli itse asiassa mahdollisuus tulla ensin, ja markkinoille ensimmäisenä. iPhone on sijoitettu itse markkinoilla tulla vertailukohtana, tai standardin, älypuhelimet. Monet haastajat ovat tulleet ja menneet, ja tällä kertaa, Nokia on rakentanut uuden älypuhelimen, joka voi hyvin tehdä Apple ajaa sen rahan.

Nokia ymmärtää, että takana kosketusnäyttö on ole ainoa tapa kilpailla iPhonen. Monet tuotteet ennen heitä oli pudonnut tähän ansaan, mutta ei Nokia E71; se on tullut laillinen haastaja. E-sarjan Nokia älypuhelimen erässä, E71 on paras vielä.

Tämä voi olla subjektiivinen, mutta E71 syrjäyttää iPhone äänenlaadun. Näyttää siltä, ​​että tämä on ongelma iPhone luojia. Sen sijaan äänen laatu Nokia tuote on vain loistava! Kuitenkin suhteen trendi, E71 shuns kosketusnäyttö ominaisuus, joka on tavaramerkki iPhone.

Kokonsa, E71 on tad hieman pienempi ja kevyempi. Se on melko merkityksetön, mutta varmasti, ero näytön koko on ilmeisesti huomionarvoista. E71 on 2. 36 tuuman näyttö, ja se on peittäneet humungous 3. 5 tuuman näyttö iPhone. Heidän resoluutiot ovat kaukaista erilaisia ​​samoin C 320? 240 vastaan ​​480320 vastaavasti. Ehkä tämän vuoksi näytön koon epäsuhta, selaamista katsotaan paremmin iPhone.

E71 's näytön koko uhrataan yksi tärkeä ominaisuus' 'mekaaninen täysi QWERTY-näppäimistö. Koska se on fyysinen, luonnonmukaisuus on paljon parempi, mutta se voi olla varsin pieni isoille sorminen ihmisiä. IPhone on sen tavaramerkki on- screen näppäimistö, joka on hankittu maku. Jotkut ihmiset vain intona sen kosketusnäytön QWERTY.

Yksi niistä asioista, jotka iPhone puuttuu, on kyky olla vaihdettavissa oleva paristo. E71, joka on Nokia, antaa sinulle vapauden irrottaa akkua, ja vaihda se uuteen. IPhone varmasti tarvitsee tämän ominaisuuden, koska sen rikas ominaisuuksia, jotka mieluummin sika akkua.

Jälleen kerran, iPhone oli out-tehnyt kilpailijan 's kamera. Against kaltaiset tuotteet, iPhonet näyttävät aina menettää tällä osastolla. Sen hintelä 2. 0 megapikselin kamera, se voi' t voittaa E71 's 3. 2 megapikselin linssi valtaa.Lisäksi E71 tukee VOIP, joka voi olla iloa monille käyttäjille. iPhone, toisaalta, juuri voittanut 't olla, että tukea valmiudet, koska SDK rajoitusten

Yhteenveto:

1. iPhone on huomattavasti isompi näyttö kuin E71. IPhone on myös parempi näytön resoluutio.

2. E71 on paristo, toisin kuin iPhone 's upotettu, ei-irrotettava akku.

3. iPhone on näytön QWERTY-näppäimistö, kun taas E71 on mekaaninen yksi.

4. E71 ei ole kosketusnäyttö älypuhelin, kun taas iPhone tarjoaa sen huippuluokan kosketusnäyttö ominaisuuksia.