Ero TV ja HDTVTV vs. HDTV

High Definition Television tai HDTV, on nykyinen suuntaus kaikkien televisioiden markkinoilla tänään. HDTV asettaa yksinkertaisesti sitä, että se pystyy näyttämään kuvan, jossa on paljon korkeampi resoluutio, verrattuna tavalliseen televisioon. DTV sanoista Digital Television, ja vaikka ne menevät usein yhdessä HDTV, he ovat täysin riippumattomia tekniikoita, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. Digitaalinen televisio kattaa digitaalinen siirto liikkuvaa kuvaa ja ääntä, ja on jatkoa nykyisen analogisen television, joka on laajalti käytössä nykyään.

Yleinen harhakäsitys, että ihmiset tekevät HDTV ja DTV, että sinun tarvitsee vain ostaa HDTV saada teräväpiirtovideota. HDTV asettaa voi käsitellä DTV signaaleja, mutta säilyttää taaksepäin yhteensopivuus vanhempien järjestelmien, se hyväksyy myös analogista signaalia. Vaikka sinulla on HDTV, mutta olet silti vastaanottaa analogisia tv-signaaleja, niin sinulla on vielä normaali tarkkuus. Vaikka HD on toteutettavissa analoginen siirtoverkon, valtava kaistanleveysvaatimuksia kirjoitettu sen varhaisen kuoleman, ja kaikki HD-videot nykyään ovat DTV.

Toinen yleinen väärinkäsitys on, että ottaa DTV ja HDTV olisi suoraan tarkoita, että näet HD-videota näytölle. Tämä on myös varsin väärä, koska on olemassa muita tekijöitä, jotka on otettava huomioon, jotta saat HD-videota. Ensinnäkin pois, videolähdettä Lähetysyhtiö on oltava HD, koska et voi olla HD-lähtö ilman HD panos. Se on melko helppo tietää, jos sinulla on HD-videota, koska useimmat yritykset ovat hyvin innokkaita kiertämiseen niiden kyky lähettää HD. Seuraavaksi tärkein tekijä on lähetystä videosignaaleja Lähetysyhtiö kohti televisiota. Vaikka sinulla on HDTV vastaan ​​DTV signaaleja radioasema, joka lähettää HD, voit silti olla saada SD-signaalin jos kaapeli yhtiö kuljettaa signaalin SD.

Jotta saada teräväpiirtotelevisio kuvan, sinun on täytettävä kaikki nämä vaatimukset. Ytimessä kaiken tämän, on DTV siirtoverkon, koska se tekee HDTV-signaalien lähetyksen mahdollista.Yhteenveto:

1. DTV on digitaalinen lähetys videon ja äänen, kun taas HDTV on eräänlainen televisio, joka on paljon korkeampi resoluutio.

2. HDTV sarjaa eivät aina tarkoita, että läsnä on DTV siirtoverkon.