Ero LED taustavalaistu ja Full LED-TVLED taustavalaistu vs. Full LED-TV

Pyrkiessään työntää tuotteitaan, yritykset usein markkinoivat tuotteitaan käyttämällä tiettyjä taikasanoja, jotka voivat olla harhaanjohtavia. Tässä tapauksessa termi 'LED' harhaan luulemaan, että he ovat LED-televisiot, kun se on edelleen sama LCD TV. Termi LED-taustavalaistu jousitettu kun valmistajat kytketään CCFL putket sijaitsevat puolin näytön, jota käytetään valaisemaan LCD-näyttö. Syrjiä alkaen LED-taustavalaistu televisiot, valmistajille, jotka käytetään täysimääräisesti johti paneelit kutsutaan tuotteensa Full Array LED-TV, joka myöhemmin sai lyhentää Full LED-TV. Kuten saatoitte arvata, tärkein ero näiden kahden välillä on, miten LEDit on sijoitettu ja kuinka monta LEDit ovat siellä. Kuten jo todettiin, LED-taustavalaistu televisiot vain merkkivalot reunat näytön, kun taas Full LED-televisioissa on LEDit levittäytyvät ruudukossa koko näytön.

Suurin etu Full LED yli LED-taustavalaistu on ottaa kirkkaus tasaisemmin näytön poikki. Koska ei ole valonlähde keskellä LED-taustavalaistu televisiot, se nojautuu hajotin levittää valoa tasaisesti. Kuitenkaan koskaan olisi todella niin kuin osapuolet olisivat aina kirkkaampi kuin keskellä. Full LED voidaan saavuttaa todellinen tasaisuudesta valonlähteenä on levittäytynyt tasaisesti näytön poikki.

Toinen etu on ominaisuus nimeltä 'paikallinen himmennys' tai kyky hallita kirkkautta LED tietyissä osissa näytön. Tämän ominaisuuden avulla Full LED-televisiot saavuttaa erinomaisen kontrastin. Hyvä esimerkki olisi kohtaus pimeässä luolassa soihtu keskellä. Kanssa LED taustavalaistu TV, LED on valaistu kirkkaasti, jotta polttimen kirkas, mutta jotkut valo voisi tihkua läpi puolin ja pese-out todella musta osia näytön. Full LED-televisiot, on mahdollista sammuttaa LED lähelle puolella syvemmälle mustat käynnistyessä jopa keskusta-alueen maksimi kirkkaus soihtu.Ainoa etu LED-taustavalaistu televisiot on ohuus, joka voidaan saavuttaa. Full LED-televisiot ovat hieman paksumpi kuin LED-taustavalaistu näyttö, osittain siksi, paksuus LEDien ja osittain siksi, että materiaali, joka pitää LEDit.

Yhteenveto:

1. LED-taustavalaistu televisiot vain merkkivalot reunoilla, kun taas Full LED-televisioissa on LEDit levinneet näytön
2. Full LED-televisioissa on enemmän LED kuin LED-taustavalaistu televisiot
3. Full LED-televisioissa on tasaisempi valaistus kuin LED-taustavalaistu televisiot
4. Full LED-televisiot voidaan saavuttaa parempi kontrasti kuin LED-taustavalaistu televisiot