Ero HDX ja HDHDX vs HD

Vudu on yksi monista sisällön jakelupalvelut, että voimme käyttää hyväkseen. Tämä palvelu mahdollistaa vuokrata elokuvia, jotka sitten toimitetaan Internetissä omalle Vudu laatikkoon voit katsella heti tai varattu myöhemmin. Aiemmin käyttäjät voivat valita SD ja HD-formaatteja, mutta sitten Vudu julkaisi kolmannen muodossa nimeltä HDX. Suurin ero HDX ja HD on entinen 's käyttämällä sarjaa prosessointitekniikat tiedossa, että Vudu on kopioidaan TruFilm.

TruFilm sisältää seuraavat prosessointitekniikat: Psychovisual käsittely, havaitsemiseksi ja uudelleen koodata esineitä ja pixilation joka esiintyy yleisesti tummien alueiden taivas ja vesi; Film Grain Preservation, joka käyttää useita koodausta kulkee säilyttää hieman epätäydellisyydet tarkoituksella laittaa-in johtajan; Tilastollinen Variable Bitrate, jakaa enemmän bitrate kohtauksia hyvin yksityiskohtaisesti minimoiden kokoa elokuvan vähentää latausaika; ja lopuksi Color Gradient Processing, optimoida elokuvan modernin LCD- ja Plasma televisiot. Kaikki nämä osaltaan HDX olisi paljon parempi videon laatu kuin HD-elokuvia.

Sen lisäksi TruFilm, HDX on myös se etu käyttää 1080p24 resoluution ja kuvataajuuden, optimaalinen viimeisin näytöt 40 tuumaa ja suurempia. HD-elokuvia voi käyttää joitakin alemman resoluutiot eivät näytä yhtä hyvältä suurempia näyttöjä. Jopa ääni HDX elokuvia on myös parannettu loppuun vaikutusta lähestyvän Blu-ray-laatua elokuvia.

Haittapuoli HDX elokuvia on, että ne ovat melko suuri verrattuna HD ja SD-elokuvia. Joista kaksi, voit aloittaa elokuvan heti ja katsoa sen suoratoiston aikana koska käytössä on riittävän nopea yhteys. Jossa HDX elokuvia, voit 't katsella sitä heti, joten sinun on odotettava elokuvan itse ladata ennen kuin voit katsella sitä.HDX on varmasti parempi kuin HD. Ja lähes sama hinnoittelu, ei ole paljon estää sinua katsomasta HDX elokuvia. Mutta mielijohteesta elokuvan katselu ei oikeastaan ​​ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä teräväpiirtoelokuvia.

Yhteenveto:

1. HDX käyttää TruFilm tietotekniikkaa vaikka HD ei
2. HD käyttää erilaisia ​​HD päätöslauselmia taas HDX vain käyttää 1080p24
3. HDX on paljon parempi ääni kuin HD