Ero NiMH ja mAhNiMH vs mAh

Ladattavat akut ovat erinomainen taloudellinen vaihtoehto tavallisilla kertakäyttöisiä akkuja. Yhdessä uuden paristoja tullut hieman vähemmän tuttuja termejä, kuten NiMH ja mAH; joten let 's miten eroavat toisistaan ​​ja mikä on niiden merkitys. NiMH sanoista Nikkelimetallihydridi, ja se on periaatteessa koostumus akkua tai materiaaleja, joita käytetään sen osista. Myös muunlaisia ​​paristoja kuten NiCd, Li-ion, Lead-Acid, ja paljon muuta. sen sijaan mAH sanoista milliampeeria tunnin tai luokitus määrä nykyisestä, että voit odottaa vetää tietyn määrän aikaa. yksittäinen akkutyypistä voi tulla eri mAH valmiuksia; tyypillisiä arvoja AA paristot ovat 1000mAh, 2000mAh ja 2400mAh.

Pariston, kuten NiMH, määrittää akun 's ominaisuudet ja miten se toimii. Esimerkiksi NiMH ovat edullisempia kuin NiCd akkuja, koska ne yleensä on suurempi energiatiheys, joka kääntää ajaa pitempään. On myös edullista, koska se ei kärsi muisti-ilmiötä. Myyntiluvanhaltijan luokitus akku on lähes kapasiteettia. 2400mAh NiMH ei olisi mitään muuta hyötyä yli 1000mAh NiMH syrjään siitä, että se kestää paljon kauemmin.

Alue, jolla pitäisi olla huolissaan on laturi että voit käyttää akkuja. Erityyppiset akkuja ladataan eri tavoin, joten se ei ole suositeltavaa käyttää NiCd laturia NiMH ja päinvastoin. Sinun tulisi aina huolehtia siitä, että teillä on oikeanlaista laturi akun. Tältä osin myös, mAH ei ole suuri huolenaihe, koska laturit kykenevät latauksen tahansa akun kapasiteetti. Jotain sinun täytyy kiinnittää huomiota, vaikka on pariksi paristoja yhdessä. Useimmat laturit lataa akkuja pareittain, koska ne ovat myös yleisesti käytetty pareittain. On suositeltavaa, että pidät akut parit jatkuvasti niin, että ne molemmat ovat aina samassa tilassa. Vältä pariksi paristoja, jotka eivät ole samaa kapasiteettia (1000mAh kanssa 2400mAh), koska tämä johtaa yhden akun kuluu nopeammin kuin toinen ja voi aiheuttaa vaurioita.Yhteenveto:

NiMH on eräänlainen akkua mAH on nykyinen luokitus akun
NiMH sanelee akku 's ominaisuudet samalla mAH sanelee kuinka kauan se kestää