Ero Canon XL1S ja XL2Canon XL1S vs. XL2

Canon XL1S on MiniDV digitaalinen videokamera. Kamera sisältää kaikki täynnä ominaisuuksia säännöllinen videokameran. Kuten sen edeltäjä, Canon XL1, tämä kamera käyttää kolmea erillistä CCD kaikki 270000 pikseliä ja yksi kutakin pääväri (punainen, keltainen ja sininen). Tämä parantaa kuvan laatua. Tämä kamera tallentaa digitaalista ääntä. On kuusi kanavaa yhteensä jossa videokamera voi tallentaa ääntä: kaksi kanavaa, jotka tuottavat 16 bit / 48 kHz äänen ja neljä kanavaa, jotka tuottavat 12 bit / 32 kHz äänen.

Canon XL2 on MiniDV digitaalinen videokamera. Tämä kamera avulla käyttäjä voi tehdä kaikki muokkaustoiminnot silti paikassa Cas vastustavat muokkausta lähdettyään kuvauspaikan. Se sisältää teknologian ja teknologisia yhdistelmiä ominaisia ​​Canonin kamerat: optinen Super Range kuvanvakain linssi, dual kuvasuhde, eri frame rate ominaisuuksia, kuva gamma ja yksityiskohtaisesti valvonta, iho yksityiskohtaisesti valvonta, ja vaihtovelkakirjalainan LCD-näyttö. Kamera sisältää myös tekniikka ei ole ennen nähty videokameroissa Cimage ohjaus koordinointia kahden XL2 kameroiden, etätietokoneen kamera valvonta, ja suora videotallenne tietokoneeseen.

XL1S sisältää ohjelmoidun automaattivalotustiloja sekä sulkimen ja aukon prioriteettia. Kamera on varustettu valokeilassa tilassa jonka avulla käyttäjä voi varmistaa, että jopa kuvattaessa pimeämmissä, kuva tulee ulos kirkas, tai kun kohde on kyllästetty paljon valokeilassa, kompensoiden häikäisyä, joka tapahtuu. Uusin tekniikka on XL1S pystyy minimoimaan määrä näytön välkkyä joka tapahtuu, kun saada laukaus television tai tietokoneen näytöllä. Tämä uusin permutaatio XL1 tarjoaa 16: 9 kuvaustapa, jonka avulla käyttäjä muuntaa videon standardi High Definition, SMPTE väripalkkien jotka auttavat käyttäjää luomaan oikea väri viittaus kuvaamiseen ja muokkaamiseen ja väli tallennus mahdollistaa käyttäjä ampua kuluneen ajan motion video välein 30 sekunnista 10 minuuttiin.XL2 tarjoaa 20x Professional L-sarjan Fluoriitti optinen zoom-objektiivi Cthis tekniikka käyttää Fluoriitti varmistaa resoluutio on parhaimmillaan. Kamera sisältää myös optinen Super Range kuvanvakain, joka poistaa kameran tärinää Cfrom käsikäyttöisen asema, esimerkiksi.

Yhteenveto:
1. Canon XL1S käyttää kolmea erillistä CCD 270.000 pikseliä, yksi kutakin pääväriä; Canon XL2 avulla käyttäjät voivat muokata elokuvia samalla paikalla.