Ero HTC Surround ja HTC MozartHTC Surround vs. HTC Mozart

Kanssa vertaansa vailla menestystä iPhone ja Android 'quick nousu älypuhelinmarkkinoiden Microsoft on päättänyt mennä hiljaa jonkin aikaa. Luopuminen niiden Windows Mobile alustalla ja kehittää täysin uusi ohjelmisto nimeltään Windows Phone 7, ja muutaman ensimmäisen puhelimia lyömällä markkinoille äskettäin, Mozartin ja Surround ovat kaksi niistä. Yksi eroja näiden kahden välillä on muoto suhteessa kuin Mozart on candybar kun Surround on liukusäädin. Mutta sen sijaan QWERTY-näppäimistö, surround on kaiuttimet ja seisontatuki näytön alapuolella. kaiuttimet on väitetään tuottaa virtuaalisen tilaäänen laatu Dolby ja SRS. Vaikka on kysymys siitä, onko laite tämän pienen voidaan toimittaa minkäänlaista tilaäänen. seuraus kaiuttimien surround on lisätty paksuus ja paino, se on paksumpi verrattuna Mozart 2mm ja raskaampi 30grams.

Vaikka muisti ei ole paljon tekijä muut älypuhelimet johtuen läsnäolon muistikorttipaikka, molemmat puhelimet don 't ole sitä. Ne ovat molemmat riippuvaisia ​​sisäisen muistin määrä jo puhelimessa. Surround on vähän paremmin tämä näkökohta, koska se on 16 gigatavun sisäinen muisti verrattuna vain 8GB Mozartin. Bigger muistia täydentää Surround 's kaiuttimistamme tallentamiseen ja katsella elokuvia.

Kamera Mozartin on vähän parempi kuin Surround koska siinä on 8 megapikselin sensori verrattuna 5 megapikselin sensori Surround suuremmat kuvat ja parempaan laatuun. Molemmat pystyvät tallentamaan 720p, vaikka niin ne ovat enemmän tai vähemmän samalla tasolla, kun se tulee videotallenne.Akun kesto on yksi näkökohta, jossa Mozart on parempi, vaikka se on vain hieman suurempi akun kapasiteetti. Yhteen täyden latauksen, Mozart voi kestää enintään 435 tuntia valmiustilassa tai jopa 6. 6 tuntia puhelujen Surround voi tarjota jopa 275 tuntia valmiustilassa tai jopa 4 tuntia puheaikaa. Ei ole lukuja muita toimenpiteitä, kuten elokuvien katseluun tai verkossa selailu; mutta mahdollisuudet ovat, Mozart olisi silti ehkä kohtuullista paremmin kuin Surround.

Yhteenveto:

Surround on dia kun Mozart on candybar

Surround on paremmat kaiuttimet kuin Mozart

Surround on paksumpi ja painavampi kuin Mozart

Surround on enemmän muistia kuin Mozart

Mozart kamera on parempi kuin Surround 's