Ero N ja G RouterN vs. G Router

N-reititin on itse kehittämä standardi, jonka IEEE (tunnetaan myös IEEE). 'N' tulee vakio 802. 11n, jossa määritellään viestintä kaikkien Wi-Fi laitteet. N standardi on uusin permutaatio langattoman viestinnän standardi. Wireless N laitteet kykenevät lähettämään dataa 50 Mbps ja 144 Mbps, kahdesta neljään kertaa nopeampi kuin nopein G standardia permutaatio.

A T reititin on itse kehittämä standardi IEEE. Sen enemmän tekninen nimi on 802. 11g standardia. Se toimii 2. 4 GHz: n taajuusalueella; kuitenkin, se käyttää OFDM (joka on OFDM, jota käytetään laajakaistaisen digitaalisen viestinnän) lähetyksen järjestelmään. Se on suurin bittinopeus 54 Mbit / s (ottamatta huomioon eteenpäin virheenkorjausta koodit). Se on täysin taaksepäin yhteensopiva 802. 11b standardia. Tämän seurauksena se kuljettaa monia perintö asioita, vähentää suoritusteho noin 21% pienempi kuin 802. 11a standardia.

N standardi toimii sekä käytetyt radiotaajuudet Wi-Fi-verkot: 2. 4 GHz ja 5 GHz. Tämä takaa, että häiriöitä välillä N laitteiden alueilla, jotka ovat tiheään asuttuja pidetään kohtuullisen pienenä. Se suorittaa tämän avulla käyttäjä voi vaihtaa kahden radiotaajuuksien jos on oversaturation tietokoneita Wi-Fi-alue yhden tai toisella. N standardi sisältää myös laajempi lähetyksen kantama on 2. 4 GHz radiotaajuudella. Tämän ansiosta käyttäjä voi vaihtaa harvemmin, jos hän tarvitsee enemmän etäisyyttä N reitittimen ja Wi-Fi-sovitin.G -standardi annettiin melko nopeasti vastatakseen kuluttajien toiveet suurempia siirtonopeuksia. Käyttäjät myös himo tuotantokustannukset alenevat Cas vastusti G standardin edeltäjiä, 802. 11a ja 802. 11b. G standardi hyväksyttiin ilman ratifiointia, ja siitä tuli standardi mobiili sovitinkorttien (tai kulkukortit) on dual yhteensopiva välillä B ja G standardeja (toisin kuin edellisessä dual yhteensopivuutta A ja B standardit). Tämä on kuitenkin, havaittiin vähentävän datanopeuden yleinen G-verkon.

N standardi on paljon laajempi langaton kantama kuin G standardin (jonka kantama on noin 100 metrin päässä reitittimen sovittimeen). N standardi on langaton valikoima yli kaksinkertainen G standardin Cover 220 jalkaa. Koska N standardi voi toimia molemmissa radiotaajuuksien, se on taaksepäin yhteensopiva aiempien permutaatiot 802. 11 standardin sekä standardeja, jotka eivät ole keskenään yhteensopivia.

Yhteenveto:
1. N standardissa on tiedonsiirron alueella 50 Mbps / s 144 Mbps / s; G standardi on tiedonsiirron kantama kahdesta neljään kertaa vähemmän kuin N standardia.
2. N-standardi on taaksepäin yhteensopiva kaikkien permutaatiot 802. 11 standardia; G standardi on taaksepäin yhteensopiva 802. 11b standardia.