Ero Blackberry Z10 ja Q10Blackberry Z10 vs Q10

  Blackberry näyttää menneen aseet paukkuen ja tarjoaa huippuluokan älypuhelimia sen käyttäjille mahdollistaa paljon joustavuutta. Niistä viimeisimmässä puhelimet ovat Blackberry z10 ja Blackberry Q10. Kuinka tehdä kaksi vertaa kun koetukselle? No, ei ole epäilystäkään siitä, että nämä kaksi puhelimet on suunnattu high end kuluttajille ominaisuuksia ja hintalappu, että ne houkuttelevat. Nämä kaksi puhelimet ovat riittävä todiste, että et voi kirjoittaa pois kanadalainen valmistaja RIM on vakava kilpailija älypuhelimen markkinoille kahta puhelinta vapautuu 2013. Alla on lyhyt analyysi siitä, miten kahta puhelinta verrata kun koetukselle.
Z10 mukana 4. 2 tuuman LDC näyttö, joka tarjoaa 1280 x 768, joka pystyy tuottamaan hämmästyttävä lähtö 356 pikseliä tuumalla. Tämä puhelin voidaan sanoa olevan suurempi näyttö vastakohtana Q10 koska sen toimivuus on kautta kapasitiivinen kosketusnäyttö. Q10 toisaalta on QWERTY pohjainen puhelin, jossa on 3. 1 tuuman LCD-näyttö, joka pystyy tuottamaan resoluutiolla 720 x 720 pikseliä ja siten 330 pikseliä tuumalla. Molemmat puhelimet ajettiin 1. 5 GHz: n kaksiytiminen suoritin ja on RAM 2 Gt. Sisäinen varastointi molemmissa puhelimissa tulee samaan oletuksena 16 Gt mutta jos lisätilaa tarvitaan, mikro-SIM-korttipaikka on säädetty laajentaa puhelimen enintään 64 Gt.

Kamera kapasiteetit molemmat puhelimet ovat myös hieman samanlainen, sekä jossa on 8 megapikselin kamera takana, joka on kyky tallentaa Full HD-videota. Edessä on 2 megapikselin kamera, että valmistajat sanovat se nimenomaan käyttöön kanssa näkymä mahdollistaa puhelinneuvotteluita tapahtuu. Yksi jäähtyä piirre, että voidaan sanoa, että puhelimessa on Time Shift-tila, joka mahdollistaa säätämisen kuvia tarkistaa hetki, joka tarjoaa paras hetki. Puhelimet käyttää myös samanlainen käyttöjärjestelmä, molemmat hyödyntäen uuden Blackberry 10 ohjelmisto.

Jos haluat muokata puhelimen edelleen, käyttö karhunvatukka App maailma voidaan käyttää muiden mallien puhelimen. Se on kuitenkin suuri haaste, joka Blackberry kasvot, joilla on alusta, joka ei ole lukuisia käyttäjiä ja ei ole yhtä yleistä kuin avoimen lähdekoodin Android markkinoilla joka on pystynyt yhdistämään innovaatioita kehittäjät ympäri maailmaa, jotka tarjoavat miljoonat sovellusten tehdä puhelin enemmän hyötyä.

Sekä puhelimien mukana muovinen build joka on päällystetty kumilla, jolloin puhelimista rikas tuntuu ja parantaa pitoa, että puhelimessa on. On yksi suuri ero, joka on huomattava näiden kahden puhelimet ja tämä on akun kapasiteetti. Z10 käyttää 1800 mAh akku, kun Q10 käyttää suurempaa akkua, joka on suurempi kapasiteetti 2100 mAh.Lopullinen valinta, joka tehdään kahden puhelimissa pitkälti olla perustuu määritysten kahta puhelinta kuten edellä tarkastelu osoittaa, että ne ovat enemmän tai vähemmän sama, mutta se riippuu paljolti mieluummin haluatko mieluummin qwerty puhelimeen tai kosketusnäytöllä koska molemmat ovat varsin hyvät.

Yhteenveto

Bothe Z10 ja Q10 ovat puhelimet vapautuu vuonna 2013
Nämä puhelimet toimivat 1. 5 GHz dual core prosessori 2 Gt RAM ja 16 Gt sisäistä tallennustilaa
Puhelimet tuin Blackberry 10.1 Ohjelmiston
Z10 on 4. 2 tuuman näyttö ja Q10 on 3. 1 tuuman näyttö