Ero Nokia N8 ja N900 Nokia N8 vs N900

Nokia 's N8 ja N900 ovat merkittävimpiä puhelimissa että esillä eri käyttöjärjestelmää, Nokia' s yritys luoda seuraaja vanhentuneen Symbian S60. Vaikka N8 käytetty Symbian ^ 3, S60 's oletettu seuraaja, N900 käyttää Maemo. Maemo on yhteensä lähtöä Symbian koska se perustuu Linux ja tekee N900 toiminto enemmän kuin tietokone kuin puhelin. Yksi asia, että molemmat käyttöjärjestelmissä on yhteistä, vaikka on puuttuminen natiivi sovelluksia mikä on varsin ymmärrettävää, sillä ne ovat melko uusia.

Tämän vuoksi oli välttämätöntä antaa N900 kanssa liukuva näppäimistö syrjään kosketusnäyttö, joka N8 on. Vaikka näppäimistö varmasti on etunsa, sillä on myös haittoja; myös lisätty irtotavarana N900 on noin 50% paksumpi ja painavampi kuin N8, joten se hankala pitää ja käyttää.

Sanoa, että kamera N8 on parempi kuin N900 on todennäköisesti suurin understatement joita voidaan tehdä. Kamera on keskipiste N8 taas N900 's kamera on enemmän jälkikäteen. N8 on 12 megapikselin kenno erikoistunut optiikka, jotka johtavat kuvia vertoja monissa digitaalikameroissa, kun 5 megapikselin kamera että N900 on kello Parhaimmillaan vain par mitä muut älypuhelimet ovat. Xenon salama N8 voi myös tuottaa enemmän valoa kuin LED vilkkuu ja N900, jotta se voi tuottaa merkittävästi parempia kuvia kun ei ole valoa saatavilla. Lopuksi N8 kykenee ammunta 720p kun taas N900 voi johtaa ainoastaan ​​WVGA videoresoluutio.Yksi ensisijainen etu N900 on sen valtava määrä muistia; se on 32GB flash-muisti ja microSD-korttipaikka lisää tallennustilaa. N8 'muistissa, vaikka se' on vain puoli at 16GB, isn 't liian nuhjuinen ja on edelleen enemmän kuin mitä voisi yleensä löytää useimmissa muissa älypuhelimissa.

Huolimatta täysin erilaisia ​​toisistaan, kahta puhelinta Nokia näyttävät jakaa saman kohtalon kuin Finish puhelin jättiläinen hyppää Microsoft vaunun ja hyväksyy Windows Phone 7-käyttöjärjestelmä. On erittäin epätodennäköistä, että kehitystä kahden jatkuisi annettuun nopeudella, ja on todennäköisempää, että heidän seuraajansa olisi myös Windows Phone 7-käyttöjärjestelmä.

Yhteenveto:
N8 käyttää Symbian ^ 3, kun taas N900 käyttää Maemo.
N900 on dia-out QWERTY-näppäimistö, kun taas N8 doesnt 't.
N900 on huomattavasti paksumpi ja painavampi kuin N8.
N8 on parempi kamera kuin N900.