Ero MTS ja M2TSMTS vs M2TS

Blu-ray Disc Audio / Visual tai BDAV on säilömuotoa Blu-ray-videotiedostoja kuluttajamarkkinoille ja perustuu MPEG-2 Transport Stream astiaan. Jossa BDAV on kaksi tiedostopäätteet käytössä; MTS ja M2TS. Se voi olla hämmentävää joillekin, ajatellen, että on suuria eroja, edut ja haitat käyttäen yksi yli muiden. Mutta totuus on oikeastaan ​​mikään, sillä nämä kaksi ovat periaatteessa samanlaisia ​​keskenään.

M2TS on oikea tiedostopääte BDAV ja sallitaan nykyaikaisen tiedostojärjestelmissä jotka käyttävät pitkiä tiedostonimiä. Ongelma syntyy, kun käytetään legacy tiedostojärjestelmä käyttävä 8. 3 nimeämiskäytäntöä. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että voi olla vain 8 merkkiä ennen pistettä ja 3 merkkiä jälkeen sen jatkeeksi. Koska M2TS koostuu 4 merkkiä, sitä ei voi käyttää laajennus legacy-tiedostojärjestelmää. Tämä johti MTS korvikkeena laajennus.

Tarve tehdä BDAV yhteensopiva 8. 3 nimeämiskäytäntöjen johtuu käytöstä AVCHD tätä muotoa. AVCHD videokamerat muistikorteille tai muun digitaalisen varastointi sijaan tyypillinen nauhat videoiden tallentamiseen; suoraan koodaava tiedosto osaksi BDAV muotoon. Koska muistikortit käyttää FAT32 yhteensopivuuden varten, AVCHD on pakko käyttää 8. 3 nimeämiskäytäntöä säästää tiedostojen. Blu-ray-levyjä voi käyttää pitkiä tiedostonimiä, joten he käyttävät M2TS laajennus.

Ero syytä huomata välillä MTS ja M2TS on suora seuraus AVCHD ja Blu-ray; koska AVCHD käyttää yksinkertaistettu versio Blu-ray koodausta. AVCHD on vain 1 videokoodaukseen algoritmi ja 2 äänen koodaus algoritmeja. Joten jos saat MTS-tiedosto, voit kohtuudella arvata, että tiedostot on peräisin AVCHD-videokamera ja että se doesnt 't käyttää mitään monimutkaisempia koodaus algoritmeja, joita käytetään Blu-ray-levyjä.Yhteenvetona kaikki ylös, MTS ja M2TS ovat vain kaksi laajennuksia käytetään samaa tiedostoa säiliön muodossa. Erot todellista sisältöä eivät johdu suoraan laajennuksen vaan standardin että koodattu tiedosto.

Yhteenveto:

1. Molemmat ovat eri päätteitä, joita käytetään samaan kontti-muodossa
2. MTS on laajennus käytetään legacy tiedostojärjestelmien kun M2TS käytetään enemmän uudempiin