Ero HTC Desire HD ja HTC SensationHTC Desire HD vs. HTC Sensation

Erot HTC puhelimissa on tullut vähemmän ja vähemmän, kun ne alkavat omaksua sama kone vain pieniä muutoksia. Hyvä esimerkki tästä on Desire HD ja Sensation. Molemmat ovat hyvin samankaltaisia ​​vain yhdellä perustavanlaatuinen ero, piirisarja. Desire HD on yhden ytimen suoritin, jota käytetään myös muissa HTC tuotteita aikana sen aikaa. Sen sijaan Sensation käyttää dual core prosessori ja uudempi piirisarja.

Ero ei ehkä vaikuta paljon, mutta vaikutus suorituskykyyn ja käytettävyyteen on planeetoilta. Jossa on kaksi ydintä, jotka kellotetaan vielä suurempia, Sensation päihittää Desire HD. Tämä ei ole helposti ilmeinen normaalissa käytössä kuten kutsuvan ja kutoma. Sensation voi flex sen lihaksia vaativampia pelejä, samoin kuin Internetin selailuun. Sensation on vähemmän altis laahaa ja voi helposti lähentää ja loitontaa sivuja ilman pätkivä tai ottamalla aikaa tehdä sivun uudelleen. Vieritys ympärille tulisi myös olla saumatonta.

Sen lisäksi vaikutukset suorituskykyyn, dual core prosessori Sensation ansiosta se tallentaa videoita korkeimmalla resoluutio 1080p. Desire HD pystyy vain tallentamaan 720p, ei koska sen kamera ei pysty tekemään niin, mutta koska prosessori ei ole kykyä käsitellä kuvien tarpeeksi nopeasti pystyä tallentamaan sulavan videon.Kun se tulee muita laitteita, on vain kaksi eroa. Ensimmäinen on se, ettei toissijainen kamera on Desire HD. Sensation ei ole toissijainen kamera, jota voidaan käyttää videopuheluita varten. Toinen ero on koko niiden paristot. Sensation on paljon suurempi akun kapasiteetti, noin 290mAH. Huolimatta jolla on suurempi akku, näyttää siltä, ​​että Desire HD pystyy vastaamaan tai tehdä paremmin kuin Sensation. Tämä on varsin kohtuullinen, koska dual core prosessori kuluttaisi enemmän tehoa, vaikka puhelin tekee pienin työtä.

Yhteenveto:

1. Desire HD on yhden ytimen prosessori, kun taas Sensation on dual core prosessori
2. Desire HD voi tallentaa vain 720p kun Sensation voi tallentaa 1080p
3. Desire HD ei ole toissijainen kamera, kun Sensation ei