Ero 3G ja WiFi Network3G vs WiFi Network

Kun se tulee Internetin selailuun mobiililaitteessa, sinun on mahdollisuus yhdistää kautta 3G-verkon tai WiFi-verkko. Suurin ero 3G-verkkojen ja WiFi-verkkojen välillä. WiFi kattaa vain hyvin pieni säde, tyypillisesti kymmeniä metrejä, joka on tarpeeksi hyvä kattaa kotona tai toimistossa. Sen sijaan, 3G on solukkoverkko, jota käytetään tarjoamaan yhteyden matkapuhelimiin. Riippuen siitä, missä olet ja kattavuutta verkon olet, voit siirtää satoja kilometrejä edes menettämättä yhteyttä. Tämä on mahdollista, koska, vaikka tyypillinen solu torni kattaa vain muutaman kilometrin, verkko kykenee luovuttamassa viestintää matka- ja torni seuraavaan.

Toinen ero 3G- ja WiFi-verkkojen on niiden nopeudet. Tyypillisesti WiFi tarjoaa paljon nopeamman yhteyden nopeus kuin 3G. Koska useimmissa tapauksissa, on olemassa vain muutamia ihmisiä käyttämällä WiFi-verkon verrattuna 3G-verkkoon, jota käytetään satoja ellei tuhansia ihmisiä paikkakunnalla. On myös kysymys siitä, miten pitkälle käyttäjä on tukiasemasta on. WiFi käyttäjä on melko lähellä verrattuna 3G, jossa käyttäjä ja torni ovat hyvin kaukana toisistaan ​​ja haittaa rakennuksia ja puita.

Toinen suuri etu käyttää WiFi 3G on maksaa. Ottaa 3G suunnitelma on melko tyyris, ja sinun pitäisi saada pricier rajoittamaton suunnitelma ellet halua ottaa yllätyksiä laskussa. WiFi ei välttämättä ole vapaa, koska et vieläkään tarvitse maksaa internet-yhteyden. Mutta useimmat laitoksissa, joissa on internet-yhteys käyttää niitä muista syistä. Joten tässä mielessä, voit vain maksaa yhden laskun, sen sijaan, että kaksi.3G on tällä hetkellä luotettavampi kahden kuin matkapuhelinverkoissa jopa lähes 100% ajasta. Ne eivät myöskään vaikuta sähkökatkoksia tai leikata liitännät useimmat cellular yritykset ovat säännöksiä tai varmuuskopiot näissä tilanteissa. Koska useimmissa kodeissa ja laitoksissa harvoin irtisanomisia, WiFi verkot ovat alttiita näitä tapahtumia.

Yhteenveto:

3G-verkot ovat paljon suurempi kattavuus kuin langattomia verkkoja

WiFi-verkkojen yleensä nopeampi kuin 3G-verkoissa

Yhdistäminen langattomat verkot on usein ilmaisia ​​taas 3G-verkot tulevat maksu