Ero Umbrella ja SoftboxUmbrella vs. Softbox

Sateenvarjot ja Softboxes ovat työkaluja käytetään valokuvauksen manipuloida valoa, joka osuu aihe tai aiheet. Ne vähentävät kovuus valaistuksen, ja minimoi tai poistaa ulkonäkö varjot kuvassa. Katso kuva otettu pieni sisäänrakennettu salama, ja tiedät mitä tarkoitan. Sateenvarjo on pohjimmiltaan vain sateenvarjo ajovalojen heijastava sisäpinnoite. Valo kimpoaa tämän heijastava vuori. Toisaalta, joka on softbox koostuu neliön tai suorakaiteen laatikko, joka sisältää valaistuksen elementti. Materiaali tai suodattimen edessä softbox hajottaa valon, joten se näyttää pehmeä.

Ensinnäkin, sateenvarjot ovat paljon halvempia ja helpommin perustamiseen verrattuna Softboxes, mikä tekee niistä ihanteellisia alkaen valokuvaajille, jotka haluavat saada hyvä tuntuma niiden laitteiden, ennen kuin siirrytään monimutkaisempia ja kalliimpia laitteita. Sateenvarjot ovat myös erittäin kannettavia verrattuna Softboxes. Tämä ominaisuus tekee niistä toivottavaa ulkona kuvauksissa missä usein täytyy siirtää paikasta toiseen.

Koska valo on usein suistui sateenvarjo, se on parempi valaista useita aiheita kauempana, koska valo se tuottaa enemmän Monisuuntainen. Valo on peräisin softbox ei niin hajallaan kuin sateenvarjo, ja se mahdollistaa valokuvaaja sijoittaa valoa paljon lähempänä, aiheen valaisemiseen ilman roiskeita paljon valoa taustalla. Softboxes ovat yleensä parempi kuin sateenvarjoja, koska voit käyttää monia asioita, kuten maskit, ristikot tai suodattimet hienosäätää valaistusta mukaan sinun tarpeisiin. Vaikka ole yhtä joustava kuin Softboxes, sinulla on vielä vaihtoehtoja sateenvarjot; enimmäkseen, erilaiset päällysteet, jotka heijastavat valoa vaihtelevissa intensiteettiä.

Tässä suhteessa voi vain todeta, että jokaisella on omat kapealla, ja se 'on vain asia valita oikea laitteet oikean kuvan. Useimmat ammattikuvaajat ovat molemmat omassa arsenaali, ja ne käyttävät usein molempia tuoda kuvasi eloon.

Yhteenveto:

1. Sateenvarjot ovat halvempia kuin Softboxes.2. Sateenvarjot ovat paljon helpompi perustaa kuin Softboxes.

3. Sateenvarjot ovat enemmän kannettavia kuin Softboxes.

4. Sateenvarjot ovat parempia kuin Softboxes otettaessa kuvia suuria ryhmiä.

5. Softboxes voidaan sijoittaa paljon lähemmäs kohdetta, verrattuna sateenvarjoja.