Ero 60W ja 85W Macbook laturi60W vs. 85W Macbook laturi

Jos etsit korvaavan Macbook laturi, saatat olla edessään dilemma valita välillä 60W Macbook laturi ja 85W Macbook laturi. Kaksi latureita molemmat voi ladata Macbook joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että valitaan väärä. Siitä huolimatta on edelleen merkittävä ero 60W ja 85W Macbook laturi. Se on määrä valtaa he voivat tarjota kannettavaan. Se tuottaa 25W enemmän valtaa tai 40% enemmän kuin 60W laturi.

Lisääntynyt määrä tehoa toimitetaan Macbook voit ladata nopeammin. Vaikka käytät Macbook latauksen aikana tai vaikka lataat toisen laitteen kautta USB-porttiin. Tietenkin, latauksen nopeammin on hyvä asia, varsinkin kun olet aina liikkeellä. Sen avulla pysyt ulostulon lyhyeksi aikaa kuin mahdollista ja saada takaisin liikkeellä niin nopeasti kuin pystyt.

Mutta on myös haittapuoli, jolla on nopea laturi. Mitä nopeammin lataa akkua, sitä enemmän lämpöä se tuottaa. Lämpö on numero yksi tappaja laptop paristot, kuten Macbook. Käyttämällä 85W laturin voi nopeuttaa hajoamista Macbook 's akkua. Macbook lla on turvatoimet vaurioidu akun, joten vaikutukset ovat usein vähäisiä.Yleissääntö kanssa virtalähteet on aina enemmän valtaa kuin mitä todella tarvitset. Tällä tavalla et pakota virtalähteen toimimaan yli sen rajojen. Tämä koskee myös 60W ja 85W Macbook latureita. Jos olet Macbook joka käyttää 60W laturi, niin voit turvallisesti korvata sen 85W laturi murehtimatta mitään ongelmia. Toisaalta, jos MacBook käyttää 85W laturi, ei voi korvata sen 60W laturi. Jos teet, yksi kolmesta asiasta voi tapahtua: MacBookin veloittaa klo paljon hitaammin, se ei saa veloittaa lainkaan, tai laturi voi ajaa liian kuuma ja epäonnistua.

Yhteenveto:

85W Macbook laturi tuottaa enemmän tehoa kuin 60W Macbook laturi

85W Macbook laturi saattaa pystyä veloittamaan Macbook nopeammin kuin 60W Macbook laturi