Ero USB ja EthernetUSB vs Ethernet

USB ja Ethernet ovat kaksi komponenttia, jotka ovat välttämättömiä nykyajan tietokoneissa. Useimmissa tietokoneissa on ainakin yksi portti jokaista vaikka se ei ole harvinaista olla enemmän kuin yksi. Suurin ero USB- ja Ethernet on niiden tarkoitus. USB käytetään liitetään lisälaitteita, kuten näppäimistöjä, hiiriä, tulostimia, ja lisää samalla Ethernet kehitettiin verkottumisen tai liitännät useiden tietokoneiden tarkoitus tiedonsiirron.

USB tai Universal Serial Bus, kehitettiin tarkoituksenaan vähentää johtojen käytetty tietokoneita. Se ei tehnyt 't todella saavuttaa tämän tavoitteen, mutta mitä se teki oli luoda yksi käyttöliittymä, joka korvasi lukuisat portteja oheislaitteiden. Toisaalta, Ethernet on ollut noin yli 30 vuotta, edeltävät jopa internetissä, ja kehitettiin yhteenliittämiseen tietokoneissa.

Yksi etu, että USB on on nopeus. USB 2. 0, eniten käytetty nykyään, voidaan saavuttaa jopa 480 Mbps, kun tyypillinen Ethernet asennus voi nousta vain 100 Mbps. Tämä nopeus on välttämätön USB kuten jotkut laitteet, kuten flash-asemat, hyötyvät valtavasti lisätä nopeutta. Sen lisäksi tiedostojen siirron useimmat käyttötarkoitukset Ethernet ovat selvästi alle 100 Mbps rajoittaa.

Kuten aina liitäntöjä, jotka ovat erittäin nopeita, sen kantama on varsin rajallinen. USB-kaapeli on enimmäispituus 5 metriä vielä luotettavia. Se on minimaalisia, kun ajatellaan, että CAT5e kaapeli, jota käytetään Ethernet voi olla jopa 100 metriä pitkä. Tietenkin on mahdollista pidentää joko kaapelin käytön toistimet ja muut aktiiviset laitteet.USB pystyy tarjoamaan pienen määrän tehoa laitteille, jotka eivät ole valtaa nälkä; näppäimistöt ja hiiret kuuluvat tähän luokkaan. On jopa uutuus laitteita, kuten kannettavan jäähdyttimet, USB mini pölynimuri ja niin, jotka eivät oikeastaan ​​rajapinta prosessorin mutta vain virtansa USB-portista. Ethernet vain lähettää dataa eikä voimaa. Laitteet molemmissa päissä on oltava omat virtalähdettä. Vaikka on olemassa keinoja lähetystehoa kautta Ethernet (PoE) tämä ei ole normi ja se vaatii lisää erikoislaitteita.

Yhteenveto:

1. USB on liitäntä yhdistetään usein oheislaitteita, kun Ethernet on liitäntä verkottumisen
2. USB on paljon nopeampi kuin Ethernet
3. USB on paljon lyhyempi kantama kuin Ethernet