Ero BGN langaton vaihtoehtojaBGN Wi-Fi vaihtoehtoja

Ei ole epäilystäkään, että lisääntynyt käyttö kannettavien mobiililaitteiden kuten älypuhelimet ja tabletit, tarve langattoman yhteyden internetiin ei voida aliarvioida. Tämä on yksi haasteista, Wi-Fi on vihdoin voittaa. Vaikutus Wi-Fi on ollut melko suuri, useimmat älykkäiden laitteiden, joilla on Wi-Fi-sovitin, jotta he voivat pystyä mukautumaan. On olemassa erilaisia ​​Wi-Fi-vaihtoehtoja, jotka voidaan valita, ja yleisimpiä vaihtoehtoja on kolme. On 802. 11b, 802. 11g ja 802. 11n. Nämä ovat yleisesti kutsutaan b, g ja n.

Ensimmäinen verkko käsiteltävänä on 802. 11b. Institute of Electrical and Electronics Engineering (IEEE) perustettiin vuonna 1999 ja se tuli, joka tukee jopa 11 Mbps, mikä oli suuri parannus ja pystyvät kilpailemaan Ethernet. Radiosignaali käyttämä b verkon säätele klo 2. 4GHz. Nämä taajuudet käytettiin alensi tuotantokustannuksia. Koska verkko on sääntelemätöntä, häiriö voi johtua mistä lukemattomia laitteita, kuten langattomat puhelimet, mikroaaltouunit ja muut kodinkoneet. Tämän voi helposti välttää asentamalla reitittimen turvallisen välimatkan päässä, jossa laitteet aiheuttavat häiriöitä sijaitsevat. Tärkeimmät hyödyt b Wi-Fi-verkon sisältäisi erittäin edullinen ja jolla on signaali, joka ei helposti säädellä.

Haitoista tämän verkoston on, että se on verkon mukana hitain maksiminopeuden ja ongelma, joka johtuu johtuva häiriö sääntelemätön taajuuskaistan.

Toinen vaihtoehto on 802. 11g, joka on standardi, joka tuli voimaan vuonna 2003. Tämä verkko pystyy tukemaan kaistanleveys on jopa 54 Mbps ja se käyttää 2. 4GHz tai suurempi alue. Yksi asia, joka erottuu standardin on, että se pystyy toimimaan taaksepäin, ja 802. 11b tukiasemia. Yksi sen eduista on, että se on nopea, signaalimuutoksen ei helposti tukossa ja se tarjoaa hyvän signaalin kantavuutta. Haitoista standardin on, että se on melko tyyris, ei ole verrattavissa 802. 11b, ja kodinkoneet voivat häiritä sääntelemättömin taajuudella.Uusin standardi käytössä IEEE on 802. 11n. Tämän grafiikan luoja parannuksena on 802. 11g standardia. Tärkeimmät parannus kohdat odotetaan olevan tuen useille laitteille ja määrän kaistaa tuettu, unohtamatta hyödyntäen useita antenneja ja signaaleja. Tämä standardi tukee jopa 100 Mbps. Standardi on myös yhteensopiva g -standardin kautta taaksepäin yhteensopivuus. Ammattilaiset Järjestelmän on, että se tarjoaa parhaan nopeuden toistaiseksi ja signaali alue on hyvä myös, mahdollisesti suurempi vastustuskyky verrattuna edellisiin malleihin. Päinvastoin, haitat ovat, että se maksaa enemmän, ja se voi aiheuttaa häiriöitä aikaisemman verkkoihin, kuten g-standardia.

Yhteenveto

Wi-Fi-verkot ovat tulleet tarjota muutosta siinä, miten viestintä ja pääsy internetiin tapahtuu.
Useita Wi-Fi vaihtoehtoja olemassa henkilö, joka on kiinnostunut pääsy ja ovat saatavilla b, g ja n verkoissa.
Verkosto standardit syntyvät Institute of Electrical and Electronics Engineering (IEEE).
802. 11b on 11 Mbps ja sääntelemätöntä 2. 4 GHz signaali tämä on altis häiriöille.
802. 11g on 54 Mbps ja 2. 4 GHz sääntelemättömien radiosignaalin.
Se tarjoaa taaksepäin yhteensopivuus b standardia.
B-standardi on edullinen, koska se on halpaa.
802. 11n on uusin standardi.